About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Wednesday, December 9, 2009

Tudung Giveaway Contest

Mood : Semangat nk join contest lagik!!!
http://emo.huhiho.com





Ok, memandangkan skrg ni Nissa tgh cuti sem, bolehla Nissa join macam-macam contest yg ada kt blog... Hehehe, lumayan hadiahnya itupn kalau menang la kan, tp kalau xmenang xdelah hadiahnya... Kali ni Nissa join contest tudung la pulak kan, cuma lain sikit sebab tentang percutian... Apapun, Nissa join jugak la... Hehehe~~~



Ni url blog nya... Thanks ye akak empunya blog sebab anjurkan contest ni...
http://comellottehouse.blogspot.com/2009/12/tudung-giveaway-contest.html

Sebenarnya dh lama nak buat contest ni,tapi masa tak mengizinkan.bila tengok kawan2 buat contest rasa seronok pulak.so kawan2 sekalian marilah join contest "Tudung Giveaway Contest".nk buat model bertudung dh ramai sgt buat contest tu. Jadi kita buat lain,sila lampirkan gambar "Saat Percutian Indah Anda"

Syarat2 Penyertaan ialah:

  • Mesti ada blog (DONE)
  • Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda (DONE)
  • Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini (DONE)
  • Buat entri mengenai contest ini (DONE)
  • Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia (DONE)
  • Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira (DONE)
  • Tinggalkan link entri anda di ruang komen dibawah (DONE)
  • Tarikh tutup: 15/01/2010
Hadiah bakal diterima:

Pemenang Pertama - 1 helai Tudung Nur Barakah Corak bernilai RM60

Pemenang Kedua - 1 helai Tudung Nur Barakah Plain bernilai RM50

Pemenang Ketiga - 1 helai tudung Nur Barakah Full Lycra bernilai RM45


5 Hadiah Saguhati- 1 voucher RM10 serta hadiah misteri
so apa tunggu lg,jom join sekarang.






Tema percutian : Bercuti sebab xdapat masuk U... Lalala~~~ Percutian utk mengubat kesedihan di hati... Tp lepas balik bercuti dapat pulak tawaran masuk U...

Tempat percutian : Sarawak

Lokasi bergambar : Kampung Budaya Sarawak

Tarikh percutian : 23 Jun 2009 - 25 Jun 2009

Percutian bersama : Nenek & Aunty Lin...


Boleh la kot gambar ni aje sebab syarat-syaratnya satu gambar aje kan...Kang kalau Nissa upload lebih pulak, risau je pihak juri cakap Nissa ni x paham syarat-syaratnya... Tp xpe, kalau nk tgk lagik gambar-gambar percutian Nissa di Sarawak sila klik sini...





p/s : Yeah, dh jelajah satu Malaysia, bila pulak nk jelajah negara lain ni???
http://emo.huhiho.com






4 comments:

rien said...

ok akak dh check,kat mana blog list,akak x jupe.?pls add blog akak kat bloglist ok

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

oho,psl blog list mmg xde la kak... sowie ek... tp kt yg banner kat tepi tu dh siap skali ngan url blog akak...

rien said...

kalau boleh buat bloglist,nnt dh habis contest boleh delete balik.ni dh syarat2 penyertaan.nnt x adil bg yg lain

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

oke2... nnti nisa wt