About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Thursday, December 31, 2009

Nothing Much, Just A Click...

STICKY MODE ENTRY...
FOR LATEST ENTRY PLEASE SCROLL DOWN... THANKS...




Attention please, my dearie visitors, followers, geng blogger dan jiran tetangga sekalian, please give me support by clicking my name, nissa-elhumaira at http://shawlsayucinta.blogspot.com/. Nombor contestant Nissa ialah 30 dan nickname Nissa ialah nissa-elhumaira... Jangan silap klik pulak ye... Hehehe~~~



Ok, terus terang Nissa nyatakan kat sini yg Nissa memerlukan harapan bantuan dan sokongan drpd anda semua... Jenis bantuan apa yg Nissa perlukan??? Bukan bantuan kewangan mahupun bantuan CPR...



Nissa cuma perlukan bantuan anda utk undi Nissa dlm satu contest yg Nissa join... Huhuhu~~~ Xsangka pulak yg contest yg Nissa join ni perlukan undian drpd geng blogger utk menentukan siapa pemenangnya... Tp ada ke yg nk support Nissa ni dgn mengundi Nissa???
Muka kesian Nissa nk mintak penyepak dan terajang maut undian drpd rakan blogger



Utk keterangan lanjut sila klik sini... Dan setiap undian a.k.a. klik anda utk Nissa amat dihargai... Manalah tahu, mungkin sekarang ni anda sokong Nissa esok lusa pulak Nissa yg akan menyokong anda... Hehehe~~~



Undian anda diperlukan dari 26/12/2009 sehingga 31/12/2009... TQ
Nissa harap angka giliran nombor 30 tu memberikan tuah kpd Nissa dan sekali gus, mengalakkan Nissa utk terus menggedik dgn men'join'kan diri dlm contest kt blogsepot ni lagik...




p/s : Ada ubi ada batas, ada budi ada balas... :)




TQ with a billion + trillion of love for supporting me,

8 comments:

fathiahRAIHANA said...

dun worry
sure ramei undi akak laah :)
gud luck sys !

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

TQ 4 da wish...

hehe,ader keh yg nk kasik undi same sys??? :P

tp kalo siyes ader yg undi, leh r sys dpt gift 4 hepi new year...


:)

nabilah_2908 said...

hye..sorry tak dpt nk vote hari ni..cz I dh vote cntestnt lain..esk I vote 4 u pulak yupp....good luck... :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Okeh... nvrmnd

:)

whisperingmoment said...

hahahaha..cian plak tgk sorg nih..okey2.sox anna vote nisa plak eh..=).gd luck ea

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe...tenkiu ana...
vote nisa byk2 taw...
:)

lurvemyblog said...

hye akak nisa.. kite da vote utk akak taw.. adiah kite share taw? :-p heh,

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

thx dear...
hehe, kalo dpt bnyk bleh la share kot.. :P