About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Thursday, December 31, 2009

Agaknya Diorang Faham Tak???

Selesai jugak akhirnya...




Hari ni mama tugaskan Nissa utk men'Google'kan imej-imej tertentu utk duty rooster kat kelas mama bg sesi 2010... Mulai 4/1/2010 nanti mama akan menjadi guru kelas bg murid-murid darjah 1... Maknanya budak-budaknya pun ala-ala tadika lagik gitu...



Sebab tu Nissa jadik penasaran susah hati ni, risau pulak kalau budak-budak tu x faham  hasil penggalian Nissa di Google... Nasib baik Encik Google sentiasa sudi berkhidmat... Dan sebelum kembali ke kampus, tugas Nissa sebagai secretary di rumah harus diteruskan... Hehehe~~~



Kalau dh tampal kat duty rooster nanti, budak-budak kecik ni boleh faham x tugasan mereka???







Credit to Encik Google...




 Hari Sabtu nanti, tugas Nissa sebagai secretary mama tamat buat sementara waktu... Cuti utk semester 2 nanti, dh xnk jadik secretary lagik sebab Nissa nk apply jadik GSTT, lagik happening dgn budak-budak...





6 comments:

pak long said...

salam...
fuhhh seni jadual tugas tu...sah murid minat nak bertugas..caya la..

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe, jadual btugas masih dalam proses lagik...

Tugas pertama utk mencari imej yg berkaitan dh selesai, yg lain2 tu mgkin mama kena settle kan sendiri sbb secretary ni dh balik kampus...

Hoho~~~ Kesian kt mama sbb Nissa xdpt nk tlg siapkan semuanya...

GhOsToNe said...

baguih anak mama!

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

mestila baguih.. dh puteri mama ni sorg aje, so puteri nilah merangkap secretary n security kt umah... hehehe

miloicekaw1119 said...

faham la tu nissa..
huhuhuh..

rajin anak mama..

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe, buat nye kalo bebudak tu x phm jenuh la mama nissa nnti... lgpn susah gak nk cari pic cthnye cam pic lap tingkap tu, skali search kt google, kuarnye spiderman yg tgh lap tingkap... hohoho~~~