About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Sunday, December 13, 2009

You and Me = Us???

Mood : Sengih sorang-sorang...
http://emo.huhiho.com



Motif Nissa sengih sorang-sorang, sebab mengimbau kenangan masa lalu... Jom kembali ke tahun 90-an...





Masa kecik dulu, mama dgn ayah rajin bawak Nissa berjalan pg rumah si dia ni, sebabnya rumah dia dkt dgn pantai woo~~~ Bercanda di tepi pantailah kami berdua, sambil berbikini bottom...





Sekitar tahun 90-an
I and you dalam sehati sejiwa, menghisap botol susu...





This picture credit to Ali, sebabnya Nissa rembat kat FB dia...
Oh, kecik-kecik dulu u buli I ek... Main cekik-cekik pulak...





You nk pg mana ni siap berbaju Melayu ni??? I nk ikut you boleh x, please???





Hehehe~~~ Merepek jelah Nissa ni, suka hati je buat dialog sendiri kt gambar tu... Ekceli banyak lagik gambar kt dalam album Nissa masa kecik tu tp x larat la nk scan semuanya... Scan sikit jelah gambar masa kecik Nissa bersama si dia yg bernama Ali a.k.a. my cuzzy ni... Kalau banyak-banyak, ada pulak yg termuntah darah nanti...
http://emo.huhiho.com






























You, nowadays...
Perhatian : He is my cuzzy, not my honey...
Jangan klik gambar utk kelihatan lagik sweet dan gojes...




Masa kecik dulu suka main peluk-peluk dgn dia, tp bila dh besar ni mana boleh kan... Nanti Nissa buat aduan sexual harassment kt bapak polisi... Hehehe~~~
http://emo.huhiho.com




p/s : Kini dunia semakin tua dan uzur, kita pulak semakin dewasa...







6 comments:

intan payung said...

ensem kzen u hehe

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Ensem ke??? Hehehe...

:)

Fiq said...

Sehensem2 die, hensem i lagi=D

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Uik, enviness yg tlampau tu kot...
Hehehe, nisa x kesah die hnsem ke x sbb dia ttp cuzzy nisa...

:P

Mia-Ina said...

hensemnya cousin dia...wallah la

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Hehe... Hnsm kew??? Biasa2 je