About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Sunday, December 20, 2009

Jadik Tanda Tanya???

Mood : ???





Kemana Nissa menghilang??? Kenapa dh dua hari x update blog langsung??? Nissa kena kidnap dan Nissa dibawak lari ke Medan ke??? Atau Nissa dh kena kidnap dgn alien??? Atau Nissa dh hilang punca utk ber'blogging' lagik???






Ah, semua tu mengarut aje sebab Nissa bukan kemana-mana pun... Kaki Nissa ni masih lagik berpijak di tanah yg dulunya merupakan tanah jajahan Portugis ni... Cuma Nissa sibuk dari pagi hingga malam kat rumah nenek sebab ada kenduri semalam... Ikutkan hari tu banyak idea dalam kepala ni ibarat okat coklat mencurah-curah ke ladang gandum gitu... Tp masa tgh sibuk tula idea nk merapu a.k.a. mencarut mengarut dalam blog ni ada, tp bila tgh dok bersenang-lenang macam big boss yg baru lepas dapat tender projek jutaan ringgit ni hilang la pulak segala idea yg bersarang dalam kepala ni...





Tp kalau boleh, mulai hari ni sehingga tamat cuti semester, setiap hari Nissa akan pos satu atau dua entri aje sehari... Sebabnya bila dh mula semester baru nanti Nissa akan jarang update blog... Kesian blog ni bersarang buat seketika... Ni pun bila cuti semester dh hampir ke penghujungnya, mood dan semangat waja Nissa utk ber'blogging' hilang macam tu aje... Huhuhu~~~





p/s : Boleh ke semangat Nissa utk terus ber'blogging' ni tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas???






6 comments:

miloicekaw1119 said...

bestnyer..cantik2 tmptnyer,,

miloicekaw1119 said...

boleh...semangat tu mesti ader...caiyok caiyok....

p/s:kpmen kat atas tersalh taip..sori...

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Hoho, boleh pulak tsalah taip... :P

Ala, tp ntah knp skng ni makin malas nk update blog lagik... Bukan mcm mula2 cuti dlu, semangat gilos...

Fiq said...

amalkan prinsip semakin hari semakin sayang... erkk...persoalannya ada ke prinsip tu? ahh... hentam sajalah

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Hoho, kalo prinsip Nisa semakin hari semakin xsayang laks, bley pakai x Fiq??? :P

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

:)