About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Wednesday, December 9, 2009

Sweetnye...Ratu Hati Giveaway

Mood : Contest lagik!!!
http://emo.huhiho.com

Memandangkan Nissa dh dijemput-jemput utk join contest oleh puan empunya blog, Kak Eryati... Dgn bangganya Nissa pn nk join jugak la contest yg Kak Eryati anjurkan... Tajuk contestnya, Sweetnye...Ratu Hari Giveaway...


Bahan bukti yg Nissa dh dijemput-jemput utk menyertai contest ni... Hehehe...
Sila klik utk tumbesaran yg sweet dan gojes...








Ni pulak banner utk contest tu... Kalau ada jugak yg berminat nk join contest ni, ni url blog Kak Eryati, http://mydaniaeryati.blogspot.com/2009/10/my-1st-giveaway.html

Jom beralih pulak ke syarat-syarat penyertaan contest ni...


Apa yg perlu korang lakukan utk menyertai kontes ni?


1.Copy paste kod banner kontes ni...taruk di side bar & taruk juga di n3 korang pasal kontes ni... (DONE)

2. korang kena/mesti masukkan link blog ni ke blog korang...(DONE)

3. pastu WAJIB jadi follower kat blog ni...(DONE)

4. ...sertakan gambar korang yg ASLI(tanpa mekap atau apa² aje kosmetik)...pastu korang sertakan gambar yg CANTIK/AYU/MANIS/JELITA setelah bermekap. kali ni korang bleh pertaruhkan gambar semasa hari bahagia korang...pastikan yg paling glamour ya..sebelum ni sy tak bagi gambar kawen2 ni coz dah pernah dibuat tapi tetiba teringat plak time sy kawen dulu.GAMBAR TU BIAR LA YG KORANG RASA GLAMER.(DONE)

5. kontes ni sempena my anniversary ke2 dan juga utk new year sekali la...

6. Setelah kesemua di atas selesai...korang antar la penyertaan dan sila tinggalkan jejak tau utk sy check penyertaan anda.
(tak leh la men touch up guna photoshop ker...dan yg sewaktu dgnnya)
(DONE)

7. Last sekali...sila jawab soalan ni (Pokok apa yg paling berani?) Jawapan anda kena hantar ke eryati@yahoo.com takut nt jawapan korang ditiru...hehehehe (DONE)

Tarikh Luput ini Kontes: 31 DIS 2009




Gambar pertama
Ni gambar sebelum Nissa nk pg sekolah... Hehehe, ni gambar tahun lepas tp kira boleh la kot sebab mana boleh make-up nk pg sekolah kan...



Gambar kedua
Selepas make-up, tahun ni baru pandai nk make-up, tu pn yg basic ajelah... Gambar ni diambik sebelum hang-out dgn adik-adik, nk pg tgk movie dan shopping... Nissa x retila nk make-up ni... Setakat make-up yg basic camni boleh la... Tp xpe, asalkan Nissa dh penuhi undangan dari Kak Eryati utk join contest ni...
Ok ke x ok bila Nissa make-up macam ni???
Sekian, sampai sini aje... Xboleh lebih-lebih sebab Nissa segan... Hehehe





p/s : Segan sebab muka tertempek kt blog sendiri...
http://emo.huhiho.com





2 comments:

Eryati said...

salam nisa...
aka terjah...wah canteknya gaya bertudung itu...gud luck dear...terima kasih krn memeriahkan kontes akak..
salam ukhuwah

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

thnx akak...
sonok boley masuk contest ni,hehe...
:)