About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Tuesday, December 15, 2009

First Giveaway : KhairunCraft

Mood : Gila Contest!!!





Asal entri baru aje, mesti Nissa publish pasal contest... Lagik-lagik contest, ada-ada saja kaw ni la Nissa oi... Masa Nissa tgh syok ber'blogwalking', ber'blogjumping', ber'blogshopping' dan ber'blogrolling' tadi, Nissa ternampak la giveaway yg Khairun anjurkan ni... Jadik apa lagik, grab ajelah peluang yg ada ni... Hehehe~~~









Hadiahnya ialah Car Signage..bukan gambar-gambar yang kat atas tu ye..hehe
Contoh car signage, please refer entry sebelum nih..

Hadiah untuk dua orang je..Sape la yang bertuah tu kan..
Tamat giveaway ni 31 January 2010..
Saje bagi masa lama sikit..

Step yang perlu :
1) Jadi follower saya.. (DONE)

2) Link kan blog saya dalam blog list korang..(DONE)

3) Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni..jangan lupa letak pic atas tu sekali..then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html kat post tu ye..(DONE)

4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..(DONE)

5) Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni..(DONE)

-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)
-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)
EG:
SUKEMAKAN nak join giveaway!
Word : Baby on Board
Warna : Pink

6) Saya akan update dari masa ke masa orait!..


Pemenang saya akan undi ok!




Dan dengan suka hatinya, Nissa pilih word ni... Manalah tau kalau betul Nissa dapat Car Signage tu kan...
Word : Belongs To Princess
Warna : Pink


Amaran keras : Jangan tiru ok!!!



Sekian, sampai sini saja... Nanti ada pulak yg muak tgk belogsepot Nissa ni penuh dgn contest segala... Hehehe~~~




p/s : Kalau dapat Car Signage tu, mesti best... Lalala~~~







2 comments:

GhOsToNe said...

huhu...

arap ak x menang!

huhuh...

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Haha, mulut mmg nk kena cili ek???

:P