About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Thursday, December 17, 2009

Contest : Scribble's Song!

Mood : I'm in!!!





Yeay~~~ Nissa join contest lagik...







Pencarian lagu untuk blog Scribbles with Style sudah bermula!

Contest ni diadakan bagi mencari lagu baru untuk blog ini!
Lagi pun dulu dah pernah janji nak buat kuiz yang ade hadiah kan...
3 pemenang akan di pilih.
dan 3 juri khas dilantik supaya tak bias k!

Tarikh tutup : 31 Disember 2009

Syarat-syarat :

1. Letak banner kat atas dengan link blog ini.
(DONE)

2. Pilih mana-mana lagu dan nyatakan penyanyi sekali.
Contohnya : Stars are blind by Paris Hilton.(DONE)

3. Nyatakan sebab lagu ni sesuai untuk blog Scribbles with Style.
Contohnya : Lagu ni sesuai sebab blog ni gedik macam Paris Hilton gak. Sume pon nak warna pink je.
(DONE)

4.Lengkapkan : Scribbleswithstyle best/tidak best kerana....
(DONE)

Senang kan???

Sesape yang sudi join.
Letakkan link anda di bahagian komen post ini ye!

Camat memilih lagu! ^_~




Task 1 : (DONE)


Task 2 : Lagu yg Nissa rasa sesuai utk
blog Miss Independant ialah Not Like That yg diDinDangkan didendangkan oleh Ashley Tisdale... (DONE)


Task 3 : Lagu tu sesuai utk blog Scribbles With Style sbb lagu Not Like That tu macam boleh masuk je dgn background blog Scribbles With Style yg kaler
pink itu... Oh, I'm also like pink!!! Dan yg penting lagu tu mmg best walaupn dh lama release... Miss Independant should check it out the lyrics... Terasa 'hot' gitu kalau letak lagu ni kt blog sendiri... (DONE)


Task 4 : Scribbles With Style best kerana blognya kaler
pink!!! Tiap kali ada entri baru kt situ, Nissa mesti jengah blog tu utk baca entri yg Miss Independant publish sebab entrinya menarik dan ada jugak yg kelakar... Apapun keep it up blogger utk blog kaler pink!!! (DONE)



Nak join jugak contest ni??? Sila klik kat link blog bawah ni ye...
http://scribbleswithstyle.blogspot.com/

I feel oh so glamorous, looking super fabulous
Sometimes I’m insecure, something I can’t ignore
All the flashy cameras, try my best to handle it
I’m just the girl next door, I can hear the rumors take off

Chorus:
All the girls in the club got their eyes on me
I can tell by the look that they want to be
Be hot, hot, hot like that
But it’s not, not, no it’s not like that
All the girls in the club got their eyes on me
They put me down ’cause of jealousy
But I’m not, not, not that girl
And it’s not, not, no it’s not my world

So many girls be checkin’ my style,
Checkin’ my style, checkin’ my style
So many girls be checkin’ my style
But I don’t even care, no

I move in mysterious, ways that got them curious
They’re looking at what I’m wearing
Standing on the sidelines staring
Taking every chance I get
To find who I’m going with
I just wish they’d see, what I’m like in real life

Chorus

So many girls be checkin’ my style,
Checkin’ my style, checkin’ my style
So many girls be checkin’ my style
But I don’t even care, no

What’s good I’m weak no longer
In life it’s making me stronger
What I like I’m a get that
Like a quick cat, no I won’t quit that, you heard me
You’ll find that I’m just like you
And I do the same things you do
The type of chick that hits spots, in my flip-flops
Listening to Hip-Hop, you feel me

Chorus

So many girls be checkin’ my style,
Checkin’ my style, checkin’ my style
So many girls be checkin’ my style
But I don’t even care, no








Sekian saja, entri bagi contest ini... Hehehe~~~





p/s : Kalau x silap Nissa, dulu pn blog Nissa guna lagu ni tp sekejap ajelah sbb Nissa ni cepat bosan...





2 comments:

Ms.Independant said...

Hye Nissa!

Thanks sbab join kontes ni!
Farah dh singgah sini semalam.
Tapi bru skg dpt komen.

Best la lagu ni!
I love the lyrics.
All the best k!

:)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Ok, tenkiu sbb da rebiu blog nisa :)