About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Sunday, December 27, 2009

Terserlah Ayu Mu Contest - Kategori A

Mood : Menghabiskan minggu terakhir cuti semester dgn join contest... Hehehe~~~
Sempena dengan bakal menjelangnya tahun baru,2010,kami dari team Tejaz dengan berbesar hati ingin menganjurkan satu contest untuk semua muslimah di luar sana.Team Tejaz berharap dengan menjelangnya tahun baru tak lama lagi,ButikTejaz akan terus maju dan kami juga akan menjanjikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda."Always pretty..Naturally you".
.Terserlah Ayu Mu Contest.Terbahagi kepada dua kategori:-A. Terserlah Ayu Mu edisi 'memakai shawl @ bertudung'B. Terserlah Ayu Mu edisi 'shawl wearing with anak tudung syria'.Cara untuk menyertainya.1. Setiap peserta hanya dibenarkan untuk menghantar 1 penyertaan shj.(Tidak boleh masuk kedua-dua kategori,pilih salah satu shj.) (DONE)2. Jadi follower ButikTejaz. (DONE)3. Buat entri mengenai contest ini dengan tajuk 'Terserlah Ayu Mu-kategori A' atau 'Terserlah Ayu Mu-kategori B'. (DONE)4. Letakkan sekali banner contest pada entri dan link kan kepada link contest ini. (DONE)5. Letakkan juga gambar yang anda pertaruhkan. (DONE)6. Setelah selesai,emailkan data peribadi anda seperti nama ,phone num dan link post anda dengan subject Terserlah Ayu Mu contest kepada anggunpesona88@yahoo.com (DONE)7. Senarai peserta akan sentiasa kami kemaskini dari semasa ke semasa.Mudah kan?Tak perlu sticky mode,tak perlu juga cerita panjang lebar ..tarikh tutup.15 Januari 2010.Hadiah.Masih dalam pemikiran.Team Tejaz sedang berdiskusi .Yang pasti,ianya pasti bernilai oke :).Pengadilan.Kami di team Tejaz akan mengadili kesemua penyertaan dengan adil dan saksama.Contets ini bukan mencari siapa yang tercantik.Tetapi kami mencari siapakah gerangan yang terserlah ayu nya dengan senyuman,lirikan dan jelingan mata nya.Chewah!


Nissa pilih kategori A iaitu, Terserlah Ayu Mu edisi 'memakai shawl @ tudung'...
Dgn ter'publish'nya entri utk contest ni, bermakna Nissa pn turut serta memeriahkan lagik anjuran Butik Tejaz...No comments: