About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Saturday, December 26, 2009

Contest : Sis Pja, Belikan Saya Souvenir Dari Turki!!!

STICKY MODE ENTRY...
FOR LATEST ENTRY PLEASE SCROLL DOWN... THANKS...






Moo
d : Contest Lagik!!!

http://emo.huhiho.com





Ok, kali ni Nissa nk join contest yg Sis Pja anjurkan pulak... Hehehe, disebabkan Nissa ni antara golongan yg bersabar kan, jadi Nissa pn dgn suka hati join jugak contest ni...


Ni url Sis Pja,
http://merahjamboo.blogspot.com/
Kalau ada yg berminat nk join, boleh join lagik sebab Sis Pja belum umumkan lagik tarikh akhir nk submit entri ni... Cewah, macam nk submit assignment la pulak Nissa ni...





okey,orang lain buat contest,saya pon gatal nak buat jugak...hihihihik...
adeke orang nak join..takpe2,kalau sorang je join,kamu menang tanpa bertanding..heee
baiklah, insyaAllah tidak lama lagi saya akan terbang ke kota istanbul, Turkey...sape nak souvenir????

amaran:contest ini cuma untuk orang2 yang bersabar sahaja!!
1. souvenir hanya akan di pos setelah saya balik ke tanahair, paling cepat pun june;p
2.souvenir cuma yang murah dan kecil supaya muat bagasi dan tidak lebih timbangan.



syarat-syarat.

1. Buat entri dgn tajuk yg sama atau tajuk pilihan hati;) (DONE)

2. Letakkan banner dan link blog ini di entri kamu (DONE)


3.Letakkan banner contest di side bar dan link ke blog ini(bukan entri ini) (DONE)


3. letakkan gambar kamu bersama ibu.Gambar berdua ataupun collage seperti di bawah diterima. Bilangan gambar tidak menjadi isu, setiap blogger ( satu atau banyak gambar) dikira satu penyertaan.ie:suka hati nak letak berapa. (DONE)


5. Di bawah gambar itu copy and paste ayat di bawah. Tokok tambah jika mahu. (DONE)


terima kasih emak, keranamu aku di sini!

6. sila letakkan link entri kamu sahaja di shoutbox ini... (DONE)


7.Lepas tu, kalau boleh uploadkan gambar kat slide bawah ni!(sori banyak songeh;p) (DONE)


8.Tarikh tutup akan di umumkan kemudian hari, sesuka hati saya...heheheh;p






Dan gambar yg Nissa sertakan utk join contest ni adalah...





















Terima Kasih Mama, Keranamu Aku Di Sini!!!







Disebabkan mama Nissa x suka bergambar, maka Nissa terpaksalah mengedit gambar kami... Hehehe, kalau macam ni masih boleh diterima kan Sis Pja??? Ok, sekian itu aje utk entri kali ni...





p/s :
Mudah-mudahan dapatlah Nissa souvenir dari Turki tu nanti...






2 comments:

GhOsToNe said...

chaiyok2!!!

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Tenkiu2...
Mudah2an dptla souvenir dr Turki tu... Hehe...