About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Friday, December 11, 2009

Black & White Photo Contest

Mood : Kembali bersemangat utk join contest...
http://emo.huhiho.com




Sedang syok ber'blogwalking' td, Nissa ternampak banner contest ni... Nissa pn apa lagik, terus belek-belek album, cari gambar yg dh sedia ada di'edit' kpd grayscale a.k.a black & white ni... Nasib baik ada, jugak gambar yg dh sedia ada di'edit'... Bolehlah Nissa cuba nasib join contest lagik...





Banner contest yg turut black & white mengikut tema contest tersebut...




  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :) (DONE)
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post. (DONE)
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)(DONE)
  • this contest ends on 31st December 2009. (DONE)

  • Dan...

    Hasil kebosanan Nissa yg dh berjaya meng'edit' gambar ni... Ingin dinyatakan di sini, kesemua gambar di atas adalah kepunyaan Nissa sendiri... Tidak di'cilok' drpd mana-mana sumber lain...





    Ok, sekian saja... Sila review ye pihak penganjur...





    p/s : Gambar ala-ala filem zaman P.Ramlee...






    6 comments:

    Ezzan Yusop said...

    sedapnya nama...
    dah terima dah ur entry. thanks a lot for participating.

    ✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

    hehe, sdp ek nama tu??? thnx...
    thnx cuz da rebiu my blog...
    ur welkem, nisa mmg ske2 jek join contest ni...menang kalah blkg kira, jnji enjoy bila dpt msuk...

    :)

    AleXeNdEr reEz said...

    salam..nak mintak letak 1 banner kt tepi tu leh..?huhu

    ✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

    wkmslm...
    nk kena letak banner apa tu???blh nisa taw???

    :)

    cikNadz said...

    wee sweetnya gambar. kat mana tu? indon?

    ✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

    Hehe, thnx cikNadz...
    Bkn kt indon la, kt srwk aje...
    Indon lom smpt nk g lagik, insya-Allah next year baru g indon...

    :)