About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Monday, December 7, 2009

Cik Lappy Berwajah Baru!!!

Mood : I like it!!!
http://emo.huhiho.com





Akhirnya Cik Lappy Nissa berwajah baru... Satu transformasi berlaku sempena tahun baru ni kan... Puas mencari skin yg sesuai utk Cik Lappy ni masa PC Fair kt MITC hari tu, skin ni la yg Nissa berkenan... Xtahulah apa sebabnya tp Nissa suka skin tu sebab ada bunga-bunga kaler pink tu... Macam comel jek... Pusing-pusing kt PC Fair tu, menghabiskan masa 2-3 jam, ni jelah yg Nissa dapat... Nk beli cooler utk Cik Lappy tp yg lama punya masih elok lagik, mama cakap xbaik membazir... Tunggu jela cooler lama tu rosak baru beli cooler yg baru... Huhuhu~~~

Oho, transformasi Cik Lappy membuatkan Cik Lappy kelihatan seperti make-up kit gitu...






Cik Lappy yg makin gojes... Nk lagik gojes tunggu install Window 7 pulak ye nanti... Cik Lappy sabar je tau...





Cik Lappy yg kononnya gojes dgn skin baru... Next year, kita letak skin yg ada diamond pulak ye Cik Lappy, biar blink-blink gitu... Kang ada pulak Cik Lappy lagik gojes dari tuannya...





Xpe, Cik Lappy jgn risau selagi Cik Lappy sedia berkhidmat dgn Nissa utk menyiapkan assignment utk sem yg akan datang, Nissa akan jaga Cik Lappy baik-baik... Tiap-tiap tahun Nissa akan tukar skin utk Cik Lappy dan beli aksesori lain... (Habislah biasiswa PaMa Nissa nanti...)
Nissa Cik Lappy yg setia berkhidmat...




p/s : Lappy ku sayang ni, terpaksa ditinggal seminggu kt rumah... Alasannya : Malas nk angkut ke rumah nenek...

http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com

Pesanan ditaja oleh cap beruang dan kucing dayung perahu... Lalala~~~





8 comments:

AcanCapik said...

meriahnya lappy... huhu...

nissa-elhumaira said...

Itu baru sikit aje... Kalo ikutkan ati hari tu, maw beli macam2 tp mama dh siap kasik warning wooo~~~


Xpela, upgrade lappy sikit2...

Rara said...

lawa sgt skin tuhh.. ;D

nissa-elhumaira said...

Is dat really???
Hohoho, kira berbaloi gak ar Nissa pusing2 kt PC Fair tu ngan heels semata-mata nk carik skin yg cambest... :P

AcanCapik said...

rasa macam baru je kan bila tuka skin tu? ^_^

nissa-elhumaira said...

Aha, taw xpe... Asyik sengih2 jek ble nengok lappy... Kalo camni, xpayah tuka lappy baru pn xpew kot... tp kalo ade org nk kasik lappy free, amik jela...

:)

-atiQah- said...

lawanya lappy berwajah baru tuh... :-)

✿♥✿♥✿♥✿♥✿♥ said...

tenkiu2...

wah, cik lappy yg kne tgl kt umah tu bangge la ek...konon skng ni dh ada skin baru makin gojes... :P