About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Wednesday, December 30, 2009

Menghitung Hari...

 



Macam x percaya je cuti semester dh nk habis!!! Cuma tinggal 3 hari je lagik sebelum kembali semula menuntut ilmu di negara negeri orang... Barang-barang pn belum siap packing ni... Bukan sebab xde mood nk mengemas barang tp Nissa rasa macam x bersedia je nk mulakan semester baru dgn azam yg baru... Huhuhu~~~



p/s : Berkemungkinan besar, masalah yg Nissa hadapi skrg berpunca dari 'Virus M' kot... 



 

14 comments:

miloicekaw1119 said...

sAmala kita nissa...
menhitung hari..
tapi cik paro tgl 2 hari lagi..
huuhu

selamt berjuang..

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Oho..lebey kurang ajelah kita yek...
Nisa nk lik kmpus awal sbb nk amik brg yg simpan kt umah org...so kena la suh parents anto awl,huhu...

:)

GhOsToNe said...

samelew kite..nk masuk blajo dah!

bosan!!!

GhOsToNe said...

samelew kite..nk masuk blajo dah!

bosan!!!

durianjawa said...

ala nisa..xpela..ni baru pahang..camne nak pegi blaja luar negara mcm ni?
hehe...
selamat belajar dan semoga dapat result yang gempaq nanti..4.00 gamaknye ye..
hehe..dayah nk cuti dah februari nti..
nisa plak dah balik u..

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

GhOsToNe--> huhu, xpe... same2 la kite blajo lik... ni baru sbulan cuti, otak dah tepu... :P

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

dya--> huhu, bkn ape dya... nnti kalo nk lik umah kena nek bas, dh la skng ni dok hot news yg bas xcident...


xpe dya, nnti kalo ktenye cuti sem same, blh kte hang out bsame... :P

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

GhOsToNe--> blajo tu x bosan pn, cuma sbb virus M yg menyerang, sbb tu ble blajo trase bosan... hahaha~~~

miss izan said...

selamat kembali ke sekolah! yeay! ;P

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

izan--> bukan la, selamat kembali ke jengka...huhuhu~~~

butterfly said...

biasalah tuh..dah lama cuti kan.. normal tuh...
muahahahahaha..:)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

butterfly--> taw xpew... smgt nk blajo tu mmg ade tp sbb course xley nk dftr ni, tu yg wt smgt tu ilang...huhuhu~~~

Fiq said...

tu la. lain kali xyah cuti. haha

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Fiq--> uish, mane boley xcuti... cuti itu wajib... hehe :P