About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Monday, December 7, 2009

Atiqah 2009 Giveaway

Mood : Nak join contest lagik...
http://emo.huhiho.com




Ok, ni second time Nissa join contest... Hahaha, Nissa akui masih baru lagik dalam men'join' contest yg rakan-rakan blog anjurkan... Sebabnya, Nissa bosan xde buat apa masa cuti sem ni kan... Alang-alang dh ternampak ada orang yg buat contest kt blog masa tgh blogwalking, join ajelah... Lagipun x susah mana, just follow dan menepati syarat-syarat yg tuan/puan/cik empunya blog tetapkan aje, dh boleh join...





Jom join kalau nk mencuba nasib anda... Tp kalau nk join kenalah tengok syarat-syaratnya dulu ok...


SYARAT-SYARATNYA
1. Wajib menjadi follower kedua-dua blog saya iaitu di http://pepelungu.blogspot.com dan http://comelbelaka.blogspot.com (DONE)

2. Letak link kedua-dua blog saya di blog list anda. (DONE)

3. Letak banner di atas di sidebar anda dan letakkan link http://pepelungu.blogspot.com di banner tersebut.
(DONE)

4. Post entri tentang giveaway ini dan letak tajuk ATIQAH 2009 GIVEAWAY. Di dalam entri tersebut harus ada banner di atas dan syarat-syarat ini.
(DONE)

5. post di bahagian komen entri ini jika anda sudah sertai. sertakan nama panggilan dan link site anda.
(DONE)

6. pemenang akan dipilih secara rawak.
giveaway ini tamat pada 20hb Disember 2009 pada pukul 8 malam.

pemenang akan diberitahu secepat mungkin.


SEKIAN, TERIMA KASIH...





Dan hari ni sekali lagik Nissa terpaksa menjadi si kucing kopi sebab nk penuhi syarat yg ditetapkan oleh Cik Atiqah, empunya tuan yg buat giveaway a.k.a. contest ni... Hehehe~~~ Xpe, jadik si kucing kopi pada waktu tertentu aje...





p/s : Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa...

http://emo.huhiho.com






2 comments:

-atiQah- said...

terima kasih sbb join.. :-)

saya nak jemput awak sertai satu lg contest..iaitu contest hidup berani untuk gagal..

pemenang boleh menang rm500, rm250 dan rm10 untuk setiap referer..juga boleh dpt hadiah bonus rm50..

cuba tgk entri sy http://pepelungu.blogspot.com/2009/12/hidup-berani-untuk-gagal.html

kalau tak faham boleh tanya..terima kasih.. :-)

✿♥✿♥✿♥✿♥✿♥ said...

Wah, nisa dh di'jemput2' pulak ni... Oke2, thnx ek atiqah cuz jemput nisa join contest tu...

nanti kalo nisa rjin nisa join yek...

:)