About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Friday, December 25, 2009

Lagu Lain Pulak Kat Blog???

Disebabkan blog ✿♥Transkripsi Hatiku♥✿ masih under maintenance lagik, Nissa dok tukar-tukar je lagu kt blog ni... Nissa pn dh konfius ni nk guna lagu yg mana, sebab skrg ni banyak lagu yg best... Huhuhu~~~ Lagu Through My Window tu pn skjp je Nissa guna kt blog, adalah dalam 2 minggu je guna lagu tu...





Entahlah, Nissa ni cepat bosan kot... Sekejap-sekejap tukar lagu, nasib baik layout blog ni jarang nk tukar... Agak-agaknya lagu apa yg sesuai utk blog Nissa ni ye???







4 comments:

Sendra said...

tak payah letak lagu lah nisa..kadang2 rasa tak suka lah org yg letak background music ni..tgh senyap2,bikin terkejut ja tiba2 ada lagu..kadang2 tgh dgr mp3 kat laptop ke,tiba2 ada clash ngan lagu lain..dah rasa tak best..ntahlahh..cuma bg pendapat je..tapi ni blog nisa,ikut nisa lah kan??

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

btol2...tp bila xde lagu cam sunyi la plak...
ntah, kdg2 ikut mood...skjp nk ltk lgu,skjp xnk...huhu~~~

:)

intan payung said...

btul2.. better x yah letak lagu.. bia fokus bace entry nissa heee

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Hehe,yela cik intan payungku syg...
Nnti sblm mula sem baru nisa buang lagu nih...tp kalo x bleh nk buang, sowie la ek... :P