About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Wednesday, December 16, 2009

Blok I oh Blok I...

Mood : Mengenangkan Nasib Diri Yg Sungguh Bertuah Ni...





Hari ni macam biasa, Nissa online MySpace, online Facebook dan update blog...







Tiba-tiba je teringat nk bukak Student Portal sebab nk tgk jumlah yuran yg perlu dibayar utk Sem 2... Dan macam biasalah yuran nya xdelah semahal universiti swasta... Disebabkan yuran utk setiap sem adalah murah berpatutan, budak-budak yg ada PTPTN, confirm dh boleh ber'Angelina'joli dgn PTPTN yg ada tu kot...
Sila klik gambar utk tumbesaran yg sweet dan gojes





Lepas semak yuran, Nissa pun semak permohonan pendaftaran kolej utk sem depan jugak... Dan keputusannya semua positif... Akibat terlebih positif keputusannya, Nissa dapat menetap kat Kompleks Siswi blok I!!! Diulangi sekali lagik ye kawan-kawan Kompleks Siswi Blok I, bukannya Blok A ataupun Kolej Siswi yg dekat dgn Blok Kuliah tu...

Sila klik gambar utk kepastian tumbesaran yg sweet dan gojes





Bisa gawat begini... Nk pergi kuliah nanti jarang-jarang jelah dapat pakai high heels ataupun wedges... Kena pakai pumps ajelah jawabnya... Huhuhu~~~ Apapun, redha jelah... Lagipun ni kan sem akhir Nissa dapat duduk kt dalam kampus, masuk sem 3 nanti kena daftar status Non-Residence la pulak...






p/s : Kalau dapat blok jauh macam ni, xpayah berjogging di hujung minggu...






2 comments:

Fiq said...

HAHA... kurang2 boleh bersenam secara x sengaja

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Ye, 10 markah utk fiQ...
Jauh jugak tu dari blok I nk ke blok kuliah... Kalo xde bas, mau patah kaki bjln...