About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Friday, December 11, 2009

Happy-O-Meter La Pulak!!!

Mood : Mari bergembira...
http://emo.huhiho.com



Penat menunggu utk log in student portal UiTM, dari pukul 10.00 malam Nissa cuba sampai pukul 2.00 pagi... Tp masih x boleh jugak... Hampa??? Memang hampa dan kecewa bila student portal UiTM buat hal macam ni... Memang Nissa hampa, kecewa dan sedih sebab akhirnya...




















Subuh ni jugak la baru boleh log in student portal tu... Haih, kalau Nissa tau macam ni la jadinya, dh lama Nissa tidur, mungkin dh lena dibuai mimpi indah!!! Tapi...




















Alhamdulillah, akhirnya keputusan final exam sem 1 Nissa memang tidak mengecewakan... Cuma nama Nissa xtersenarai dalam Dean Lists, tulah Nissa main-main time course Human Communication kot... Xpe, sem depan usaha lagik biar Nissa dapat tersenarai dalam Dean Lists...

Macam biasa, klik gambar utk tumbesaran yg sweet lagik gojes





Kpd classmates Nissa OMB01A/2009, UiTM Kampus Cawangan Khazanah Alam, Pahang, tahniah utk semua sebab dh berjaya menempuh Sem 1 ni dgn cemerlang,gemilang dan terbilang... Dan tahniah buat sahabat yg tersenarai dalam Dean Lists...
Keep it up girls!!! OMB2OA, wait for us!!!
Say bu-bye to OMB1OA...






Insya-Allah sem depan kita jumpa lagik... Adoyai~~~ Sem 2 nanti Nissa x boleh main-main lagik sebab ada course Financial Accounting... Dengar cerita drpd senior, course tu jugak mungkin 'killer course' utk Sem 2 nanti... Xpe, semua tu Nissa kena tempuh utk dapat segulung ijazah...





p/s : Yeay, lepas dapat ijazah boleh kawen...
http://emo.huhiho.com




8 comments:

sya_am said...

thniah~ :)
moga sem dpn lagy gempak..hehe~

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

thnx dear...
harapnya mcm tula...
nk gak merasa dpt dean lists...

:)

fathiahRAIHANA said...

tahniah akak :)

abah ana pesan law ta dpt UM @ UKM
toksah masok U laen , tros kawen . haha .

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

tengs dear...
hoho, kawen tu misi utama pas dh grad...slagi sis xgrad, sis xmow kawen...

kne pkse kawen pn sis xmow...msti grad dlu pe2 hal pown...

:P

durianjawa said...

wahwahwah jiran aku ni..
kemain tak sabar lagi ye nak kawen..
ade bape taun lagi nih?
aku nak sediakan hadiah sepesel ni..
haha..
neway, congrats for the result..
im sure the numbers are great!!

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe...kawen tu kan wajib...
eh, ye ke???ntah btoi ntah idak...hehe
nih baru sem 1, ade lagik 5 sem... xpe,dya kmpul jek wit...pastu m8 sure blikan present yg grand gitu...

alhmdulillah, kalo ritu x main2 myb da tsnarai dlm dean lists...huhu

:)

durianjawa said...

haha..
okies..
insya allah, doakan la nanti bila nisa dah abis blaja je, dayah dah ade keje..baru leh bg present...
same la kite, kalo usaha sikit lagi, dapat dah dean list.
tp syukur la tak sangkut ;)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

btoi2...
pe pn syukur sgt sbb xde kne repeat...