About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Thursday, December 31, 2009

Hello Kitty Giveaway

Ok, Nissa join contest lagik... Sila layan... Hehehe~~~
semenjak dua menjak ni makin lama dunia blogging ni semakin meriah dengan contest dan giveaway. jadi aku juga teringin la nak menganjurkan suatu contest tapi bukan la macam contest sangat haha. camne tuh? juz macam giveaway aje. lebih kurang macam lucky draw jugak lah.


tujuan "Hello Kitty Giveaway" ini diadakan :


  • sebelum ni tak pernah buat apa2 contest or giveaway pun so saja nak try buat. kalau ade silap kat memane tu haraplah dimaafkan yer. mana tahu lepas2 ni akan ada lebih banyak lagi giveaway dari blog ni :)
  • saja nak tahu berapa ramai lagi pencinta Hello Kitty di dunia ini..er...di dunia blogging ini.
  • nak mengisi masa lapang sambil mengeratkan silaturrahim sesama blogger heee :D



Syarat-syarat :


  • Buat satu entry di blog anda bertajuk "Hello Kitty Giveaway". (DONE)
  • Copy banner "Hello Kitty Giveaway" di atas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entri ini. (DONE)
  • Jadilah Follower blog ULAT'S WONDERLAND ini dengan seikhlas hati. hehe. penting niy supaya senang nak update ape2 nanti. (DONE)
  • Apabila selesai semua task, sila tinggalkan komen beserta link entry anda itu di ruang komen di bawah. (DONE)
  • Tarikh tutup : 10 Januari 2010. (DONE)
  • Pemenang akan di pilih berdasarkan randomly pick @ lucky draw yang akan diumumkan pada 11 Januari 2010. (DONE)





Ok, dh selesai... Hehehe~~~




4 comments:

GhOsToNe said...

uiks!!!

chaiyok2!!!

p i x minat lol..

masuk contest..hehehe

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Thnx yek... Hehe, org laki mmg la x minat sgt msuk contest2 ni, org pmpn jek yg ske... :)

uLat cOmeL said...

hye!

thnx 4 joining!

good luck!

(^_^)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

thnx jgk sbb da rebiu entri ni... :)