About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Sunday, May 16, 2010

Terima Kasih Cikgu... Part 2

Hehehe~~~ Nissa baru siap balutkan hadiah adik-adik utk cikgu mereka...
 Hadiahnya agak kecil jugak tp brand itu penting, bak kata mama biar kecil tp berkualiti dan tahan lama...
Nak tahu hadiah apa yg adik-adik Nissa nk hadiahkan kpd cikgu mereka esok???
 Comel-comel belaka hadiahnya...





 Agak-agak cikgu kepada adik-adik Nissa suka tak bila dapat hadiah ni ye???
 


Hadiah apapun tak penting, yg penting adik-adik ni tahu akan jasa guru yg telah mencurahkan ilmu kpd mereka... Dengan itu, Muhamad Nursyamim, Muhamad Nursyamil dan Muhamad Nursyauqi, hormatilah dan hargailah jasa guru kalian ye... Belajar rajin-rajin biar cikgu kalian bangga bila mendapat pelajar yg cemerlang, gemilang dan terbilang...



Wah, tak pasal-pasal pulak Nissa berhujah kt blog ni...
Sebelum terlupa, Nissa nk wish good luck utk mama dan adik-adik Muhamad Nursyamim dan Muhamad Nursyafiq utk tournament bowling esok yg bertempat di Melaka International Bowling Center (MIBC)... Hehehe, dh menang nanti hamper kasik kt kakak ye sebab kakak jadik "pom-pom girl"...



p/s: Satu family sekarang ni dh kemaruk dgn bowling Nissa je belum kemaruk lagik... 



2 comments:

durianjawa said...

wahh... tournament mane punya ni?


anyway, sampaikan wish happy teacher's day untuk mama awk ye.hihi.

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Hehe...antara cikgu skolah jek...
tp msti best kot sbb sume cikgu kena join sme... :)

Ok awk...