About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, May 14, 2010

Ohh...

Takde benda yg nk di'update'kan hari ni...
 MyEm0.Com
 Sony Ericsson Satio... Merah gitu, I like...




Cuma teringat azam untuk cuti sem ni, nk dapatkan Sony Ericsson Aino ataupun Sony Ericsson Satio... Meleleh air liur kot tgk dua model fon tu... Disebabkan azam tu belum tercapai lagik, Nissa dgn kerajinan tahap dewa telah menggunakan perkhidmatan Pakcik Google untuk menempek beberapa model fon Sony Ericsson ituuu~~~
Sony Ericsson Aino... Putih suci je...


Nk 'pow' kat mama dgn ayah segan la pulak sebab kalau boleh cuti sem ni nk kerja... Nk mengharapkan duit simpanan yg sedia ada ni, rasanya banyak lagik benda boleh dibuat dgn duit tu... Jadi, mengharapkan kerja part time masa cuti sem ni jela...


  

Selingan saja, fon Sony Ericsson ni pun cantiksss sangat... Tp kalau tak silap Nissa model fon ni tak ada kat Malaysia kot, ada kt Jepun je... Kalau nk fon ni kena terbang MyEm0.Compg Jepun... Kalau ada kat Malaysia, sah-sah Nissa mengidam fon ni jugak...
  
 Sony Ericsson S001



 Tp kalau betul ayah Nissa nk hadiahkan salah satu fon daripada kedua-dia model fon tu, tak payah kerja pn tak apa kot... Alangkah bahagianya hidup... Hehehe~~~ Tunggu jela kalau betul adalah entri utk fon baru ituuu, lgpn sekarang ni satu fon Nissa dh nazak, cuma ada satu je yg betul-betul elok...
MyEm0.Com

p/s: Kerja kerja, dimana kau kerja???


 

2 comments:

noor afzan said...

best nye hset tu...

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe...mmg best pn...
lpe nisa nk msukkn spesifikasi fon tu...
kalo ada wit, dh lme nisa tuka fon...
nk pkai satu satio, satu aino...

:)