About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, May 28, 2010

Bowling Craze!!!

Current on9 from Melaka International Bowling Center (MIBC)... Best woo ada WiFi free... Kalau kat kampus nk harapkan WiFi free yg laju macam ni jangan haraplah...



Ayah, mama, Syamil dan Syauqi tengah main bowling sekarang ni tp Nissa duduk aje kat kerusi ni sambil on9 FB dan update blog ni...



Sekejap lg pn Nissa nk join main bowling jugak... Gagahkan diri jugak nk main, utk suka-suka je...



p/s: Harap maaf, entri tidak bergambar pulak kali ni sebab USB phone dgn USB kamera Nissa terlupa nk bawak...



8 comments:

Jantan Keparat said...

dh lame x maen bowling!

ecahmiaishika said...

waaaa~~~~besh2~~~da lme gak x men bowling~~even sllu msuk longkang kn~~Hahah

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Jantan Keparat: Meh la turun mlake, bleh blnje nisa men bowling...Hehehe~~~

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

ecahmiaishika: hehehe,mmg best pn...lg best kalo dpt strike aje...tp nisa ni xterer mane pn, stakat men utk suke2 je... :P

Fiq said...

apa plak gi on9 kat tempat bowling. gi main nun...=p

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Fiq: Dh ade wifi free,gune jela skjap sblum mule men bowling...Huhu~~~

ween said...

erk, MIBC tu terletak kt mana ye? :D

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

ween: MIBC tu dkt area MITC... Hehehe :P