About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, May 21, 2010

Siblings Day Out ♥˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙♥

Seronok dapat luangkan masa dengan adik-adik tonton movie Shrek... The Green Ogre yg berperut buncit dan comel ni... Tak rugi bayar tiket utk tonton movie ni sebab memang best... Hehehe~~~






Yg penting, broadband punya bill dh bayar, duit utk mini dress cute yg Nissa beli secara online pun dah di bank in kan petang tadi jugak dan selesai misi Nissa utk belanja adik-adik... Maklumlah, bila dah ada rezeki Nissa dapat duit lebih ni (yg sebenarnya duit dari insurans pendidikan Nissa) memang Nissa dah pasang niat nak belanja adik-adik, mama dan ayah... Tak salah pun duit berhabis utk tengok mereka gembira...




Hari ni memang seronok sebab dapat bersama mereka... Syafiq, Syamim, Syamil, Syauqi dan Syakir, kakak sayangkan korang semua walaupun korang nakal sangat... Bila dah buat kakak geram, rasa macam nk cubit-cubit je...



Lepas ni mungkin ada lagik "Siblings Day Out" ataupun "Family Day Out" punya cerita kesinambungan ye...



And they live happily ever after...



4 comments:

lieya orange M.I. said...

tgk shrek 3d ker..mahal tak?? nak bawak adik gak, tapi takut 3d nyer mahal..hehehee

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Xla, tgk yg biasa aje... Yg biasa rm10 je utk yg bsar, yg bdk kcik bru rm5...lgpn pegi rmai, rse cam rugi lak kalo tgk 3d...

Kat gsc kalo movie 3d rm16...

:)

are-bue said...

kene gi nie

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

pagi jgn tak pegi... :)