About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Tuesday, May 25, 2010

Bukan Tak Nak Update Tapi...

Blog cupcake pink Nissa ni dh tiga hari tak di update... 
MyEm0.Com


Ni semua gara-gara Nissa yg sekarang ni tgh mengalami sakit di bahagian pergelangan tangan... Mungkin sebab terlalu lama meluangkan masa bersama cik Lappy ni sampai sakit pn tak terasa sakit... Tak pun mungkin sebab Nissa banyak menggunakan tangan ni utk bermain Cafe World di fesbuk...



Uwaaa~~~ Xmau la jadik macam ni sampai kena operate lak nanti...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 Carpal tunnel syndrome surgery

 Habis tangan cik security secretary yg runcing dan gebu ni kena operate gara-gara sibuk online fesbuk ketika opis hour...

 Dh siap operate, lagik teruk siap ada parut jahitan pulak lepas dh siap operate nanti...



Bwekkk~~~ OK cukup, tak nak letak banyak sangat pict ni, nanti ada pulak orang yg muntah hijau kat blog Nissa yg putih suci pink comel penuh dengan cupcake ni...



p/s : Nk kena jumpa tukang urut ke ni???




10 comments:

saya_arief said...

mintak2 la xjd gitu..

ecahmiaishika said...

waaa~~~cian2~~~~cpt smbuh ye

Fiq said...

giler seyh. tetiba rasa ngilu plak tapak tangan ni... huhu...

(ni tgh taip pakai lidah kat laptop member. haha=D)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

saya_arief : mudah2an xdela jadik camtu...nk guna tgn ni lama lagi utk type assignment...huhu~~~

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

ecahmiaishika: tenkiu dear... nk kene pg urut dlu kot baru sembuh.. :P

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Fiq: tak agak la pulak nk gune lidah utk menaip...hehe,bkn aje ngilu sakit kot kalo dh kene carpal tunnel syndrome tu

lieya orange M.I. said...

gambar sgt mengerikan ler...

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

lieya: mmg mengerikan pn... kalo btul2 dh kene, lg siyes ngeri...

ni pn pes time show-off pitchas ngeri kt blog ni... :P

sAzUwI said...

dasat gak kes nie..igt gambar patung..ruper2nyer gmbar patung..

nak tanyer..gambar kat atas tue kalau dah teruk sangat ker smpai kener operate?

p/s: 1st time komen..

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

oho, komander bagi comment kt nisa nyer post la...hehehe :D


aah,kalo truk sgt mmg kene operate pn...tula bahaye gak gne keyboard lame2...