About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Wednesday, May 12, 2010

Oh I am Gorgeous!!!

Salam semua...
Hari nk update pasal entri yg hepi jugak sebab semalam parcel dr Kittyshawls baru je sampai...





Tp yg Nissa ingat, Nissa order shawls tu lepas dapat jemputan drpd cik empunya blogshop tu sendiri, Mai... Yela, sebelum ni kan Nissa dh pernah beli inner shawls dgn Mai... Sebab tu Nissa jadik return customer kat blogshop Mai, harga pun berpatutan...
Bila dh dapat jemputan ke blogshop tu, Nissa pn apa lagik mula la membelek-belek mana yg berkenan... Alamak!!! Terus terpikat dengan shawls tu...







Tp disebabkan final exam Nissa habis hari Ahad, jd hari Ahad jela Nissa bank in, nasib baik Maybank ada cash deposit machine... Hehehe~~~



Lepas dh ikut step:
1. Isi order form
2. Tunggu Mai reply utk status pembelian
3. Bank in duit ke account Mai
4. Inform kat Mai yg dh bank in (text SMS aje... kan senang)
5. Bila Mai dh pos, tunggu jela parcel sampai...


 Mai cakap Mai pos hari Isnin, tp bila pagi semalam abang posto lalu depan rumah tp xde berhenti pn... Nissa pn kemain sedih la, sebab xdapat nk melaram dengan shawls tu... Tp dalam pukul 1.30 petang, abang posto lalu sekali lagik sebab ada parcel yg dia lupa nk bg pagi td...

Yeay, akhirnya selamat sampai jugak shawls yg ditunggu-tunggu...





Dh bukak parcel...



MyEm0.Com



Tiba-tiba, si budak kecik ni datang, terus amik shawl ni letak kt kepala... Pastu melaram macam model...MyEm0.Com Huh, nasib baik la budak kecik lagik... Sabar jela...



Siap dia cakap I am gojes lak tu yg xtahan... Hehehe~~~





6 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahaha.. budak2 zaman sekarang ni memang bijak bergaya. fuh.. sangat dasat.

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

ngeh3x...
mujur mama xtahu, kalo mama dapat tahu konfirm nisa kene leter...

tp si kecik ni memang suka bgaya, ngan shawls kakak sndirik pn jadik... :P

Jantan Keparat said...

wah..
chumel2!!!
laki x leh pakai ek???

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Nape, awk tringin nk pkai cam adik nisa pkai tu ke???

Hehehe :)

durianjawa said...

salam, nisa.hencemnye syakir pki shawl tu.selalu usik2 dia.
tp dia tkut ngn dayah kot..jawab nak x nak je..pastu lari jauh2.yg best tu, dia nyorok blakang unser ayah nisa, then jengah2 dayah kt depan uma tu.hahahaha..syakir anda sgt sgt sgt comel dan hensem.

dan shawl tu pon cantik giler..bape harga?

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

wsalam dayah...
hehe,si syakir tu memang suka mngada2 gitew...

thnx, shawl tu rm11 satu kalo x silap... nisa beli skali banyak, dptla murah sket... :P