About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Saturday, May 22, 2010

Anda Rasa Anda Cukup Pantas?

Disebabkan sem 2 ni Nissa baru jek belajar utk menaip macam eksekutif dan utk mengelakkan diri daripada terkena Carpal Tunnel Syndrome, Nissa rasa terpanggil pulak utk join contest ni... Tak menang pun tak apalah, lagipun Nissa join utk suka-suka je... 







Nissa ni amatur lagik dalam bidang typing ni, apatah lagik kalau utk speed typing... Tp seingat Nissa lecturer Nissa, Puan Naliza galakkan studentnya mencapai target 25 patah perkataan je sebab kata training sebagai eksekutif je kan, bukan secretary... Kalau secretary to be tu yg kena capai target lebih banyak... Hehehe~~~

Ni lah hasilnya... Boleh dah ni nak jadik eksekutif tapi tunggu dah grad nanti la...


Good luck to me... Kalau berminat nk join sila kunjungi blog MSR sendiri ye...




4 comments:

MSR said...

Tq atas penyertaan awak! Nanti saya updatekan kedudukannya..TQ

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Ur welkem... ^_^

Nur Syazana Ramli said...

besnye.......byk nye shawl....ske2..hehehe.....besny klo d eirg nak bg jadiah..:-p kumpul byk g..ske tgk shawl byk2...

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

:)