About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Tuesday, May 18, 2010

Boleh Tolong Tak???

 


Kat mana nk beli dress yg cute ye??? Siapa ada URL blogshop yg ada jual Korean dress gitu??? Dan yg penting bajetnya sesuailah dgn Nissa yg masih belajar lagik ni... =)



 




Ada tak tips kalau nk beli dress secara online??? Maklumlah, Nissa ni kan kecil molek aje, kadang-kadang tu susah nk cari saiz dress yg betul-betul sesuai utk Nissa ni... Tp tak naklah pakai saiz kanak-kanak, huhuhu~~~





Sesiapa yg sudi berkongsi idea tentang mini dress atau dress ni, silalah tinggalkan komen ye... Hehehe~~~ Idea anda amat dihargai...

 




 

10 comments:

Jantan Keparat said...

hukhuk..
sowie..
xde idea lnsg..
hakhak!

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Hehehe, mmg org laki xkan taw bab2 org pmpuan ni... :P

nabilah_2908 said...

hrumm..try visit blog kwn I ni..

http://thesweetheartshop.blogspot.com/

boleh than gak baju2 kt sini..cute2.. :)

happy shopping.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
YUNA

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Ok, jap lg nisa g usha blog kwn nabila tu ye...
thnx taw... :)

Ika Razak said...

cube beli kat times square.. banyak .. murah lak tu

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Oho, ble lak nisa nk g times square ni yek???
pe pn thnx 4 da idea ye... :)

arekymz membuyau said...

nape x window shoping je kat mane2??
lg best bole tgk depan2..

durianjawa said...

nasihat saya adalah:


habiskan masa untuk berblog walking sampai jumpa.hehehe.nti kalau ada link, dayah pass kt nisa.

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

arekymz membuyau: hoho... skng ni tgh simpan wit utk aino ngn satio...

*kalo on9 shopping leh bajet2 sket wit, kalo window shopping wit hbis camtu je... (boros2)

*bln 6 ni nk g jejalan kt jakarta, sbb tu kne jimat... hehehe :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

dayah: xlarat dh nk berblogwalking ni sbb tgn dh lenguh2 kt keyboard ni... riso lak nnti dpt carpal turnal syndrome...