About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Tuesday, June 16, 2009

Tag Ulangan???

Tag ini adalah tag ulangan... Hehehe... Xpelah, nk jaga hati kawan punya pasal, sekali lagi Nissa jawab jugak lah tag drpd Jo Qusary ni... Terima kasih ye Cik Jo Qusary...


Inilah Jo Qusary tu...
(Maaf ye cik, Nissa telah meng'copy' & paste wajah cik yg stylo ni tanpa kebenaran... Jgn marah ye, nanti cepat tua...)


1) Apakah hubungan anda dengan insan yang menge'tag' anda?

  • Member dari YS aje...


2) 5 impression aku terhadap dia?

  • Sentiasa stylo
  • Dia suka kopi
  • Minat dgn high heels + platform shoes
  • Kadang-kadang normal, kadang-kadang macam sewel pn ada
  • Kadang-kadang jugak Nissa konfius dia ni sebenarnya lelaki ke perempuan???


3) Perkara paling memorable yang dia pernah lakukan kat anda?

  • Xpernah pn sebab Nissa hanya kenal dia dalam dunia maya ni aje


4) Perkara paling memorable yang dia cakap kat anda?

  • Ni pn xpernah


5) Kalo dia kekasih anda, anda akan....?

  • Oh, x mungkinlah... Boleh terbalik dunia ni nanti...


6) Kalo dia jadi musuh anda, anda akan...?

  • Mungkin xkan jd sebab Nissa x suka mencari musuh... Tp kalau betul-betul dia jd musuh Nissa, Nissa akan pastikan dia xkan stylo lg... Penanaman kopi, kilang-kilang kopi dan semua yg berkaitan dgn kopi Nissa akan arahkan utk tutup... Dan semua jenis kasut platform dan high heels jugak akan dimusnahkan dr muka bumi ini... Hohoho~~~


7) Kalo dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam...?

  • Erk???


8) Kalau dia jadi musuh anda, mungkin kerana...?

  • Sila rujuk nombor 7...


9) Overall impression tentang dia?

  • Dia sebenarnya baik...
  • Boleh dibawak berbincang dan dia boleh bg idea-idea yg bernas jugak...
  • Member yg cool...


10) Da' most desirable things to do to her/him?

  • Ntahlah...


11) Apakah anda rasa pandangan orang terhadap anda?

Erm, macam dh pernah jawab jela soalan yg ni???

Jadi Nissa copy & paste ajelah dr soalan yg terdahulu...

  • Ada yg kata Nissa ni manja... (Tp Nissa x rasa mcm tu pulak, Nissa rasa biasa aje...)
  • Ada yg kata Nissa ni ganas... (Mungkin inilah hakikatnya... Hehehe)
  • Ada jugak yg kata Nissa ni xde perasaan!!! (Apa sebabnya pn Nissa xtahu...)


12) The character of you for yourself?

Yg ini pn copy & paste jugak...

  • Happy go lucky, friendly, outspoken person but only at specific time...
  • Kalau dari segi fizikal, Nissa xtinggi sgt dan xrendah sgt... Kira sederhana jela kot...
  • Erm, tanpa segan silu Nissa mengaku yg I'm cupcakes lovers...
  • Benci pd orang yg hipokrit, talam dua muka, muka tembok dan seangkatan dgnnya...
  • Benci pd perokok jugak...


13) On contrary, the character you hate bout' you?

  • Kuat merajuk
  • Suka shopping
  • Pantang nampak cermin


14) The ideal person you want to be with....

Sesiapa saja yg boleh menerima diri saya seadanya...


15) For people who likes you, feel something bout' them!

  • Saya pn boleh terima anda seadanya diri anda... Be yourself okey~~~ Xsuka orang yg hipokrit...


16) Nak tag...

  • Sesiapa jelah yg sudi nk ambik tag ni...

p/s : ʎןʇuǝɹɹnɔ pooɯ : ɹnןq






2 comments:

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

nissa-elhumaira said...

Hohoho...
Oke2, nnti Nissa g blog kamu...

:)