About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Friday, June 12, 2009

Aduh~~~ Sakit Perut!!!

Hari ni Nissa xde mood nk update blog banyak-banyak macam semalam lg...
Hari ni sakit perut!!!

Mama cakap perut Nissa dah masuk angin sebab pagi td Nissa mmg betul-betul terlupa nk breakfast... Xpe, lepas ni janji xnk skip ambik breakfast lg...

Uwaaa~~~

Itu je untuk entri hari ni...


Asta La Vista Beybey... Adios amigos


p/s : Tp kalau nk kasi award dan tag tu, teruskanlah kasi... Nanti kalau dh ok, boleh la Nissa rembat ye...
Pd sesiapa yg sudi nk jd follower pn, jgn segan jgn malu... Follow aje, nanti Nissa follow anda jugak...






4 comments:

Kautsar said...

wah , pengalaman pribadi neeee
koment balik yaaa

nissa-elhumaira said...

Ok,no problem kautsar...
Nanti Nissa komen kamu....

:)

Anonymous said...

gastric ek...

nissa-elhumaira said...

Oho, harap2 xlah...
Sebab xsuka sakit2 ni, nanti kena mkn ubat...Xsedap...

Just masok angin jek sbb skip mkn...Hohoho~~~