About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Saturday, June 13, 2009

Cik Internet Oh Cik Internet

Uwaaa~~~ Cik internet kt rumah Nissa down la pulak... Macam mana Nissa nk online MySpace, YM dgn Youhtsays kalau internet nya unable to connect???

Dh jenuh dari tadi betulkan tp kenapa x boleh jugak nk connect??? Yg peliknya, blog ni boleh pulak connect... MySpace, YM dgn Youthsays pulak x boleh nk connect macam biasa!!! Tp kalau ye cik internet down, knp blog boleh pulak sign in macam biasa je??? Ni yg musykil sangat ni...

Ni yg tiba-tibe je rasa nk mereka-reka pantun ke ntah sajak ni khas utk cik internet... Ah, belasah ajelah asalkan Nissa happy...



Cik internet ku sayang,
Marilah pulang ke rumah,
Kenapakah kau menghilang,
Atau adakah diriku yg bersalah???

Cik internet yg berbakti,
Dengarlah rayuanku,
Janganlah engkau men'down'kan diri,
Kerana minggu depan semakan kemasukan ke U...


Cik internet oh cik internet,
Macam mana diriku nak online,
Jikalau dirimu cengkelat,
Atau memang betul engkau xbagiku nak online???



Hohoho, inilah hasil merapu luahan perasaan Nissa... Sebelum ni xpernah pn Cik Internet ni buat hal, hari ni pulak tiba-tiba je buat hal... Tension jugak rasanya bila Cik Internet x boleh nk connect dgn yg lain-lain hari ni...

p/s : Atau adakah Cik Internet yg skrg ni perlu ditukar kepada Cik Internet yg lain???








4 comments:

zaty said...

hahaha...sabar je lh yeee...
nti ok lh tu...
kadang2 tenet ni giler sikit...
huhuhuh...

intan payung said...

urm...mungken intenet anda merajukk..heee

dsbbkan u bwat entry utk dye kat blog so dye able utk connect blog jelaa..

hiiiii...pujuk intenet u elok2 k..
huee

nissa-elhumaira said...

To Zaty : Kalo iya merajok pon jgnla skrg...Tgu la lain kali...Uwaaa~~~ Nsib baik blog ni mau connect...

nissa-elhumaira said...

To intan payung : Jenuh la nk pujuk...Ni pon entri boleh pos sbb boley connect...Kalo xboley connect, xde mau nya boleh pos entri yg btajuk Cik Tenet tu...

:(