About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Sunday, June 28, 2009

Kekenyangan...

Mood Nissa sekarang : Kekenyangan (Seperti yg tertera pd tajuk entri di atas tu ye...)


Apa la mimpi Nissa ni makan punyalah banyak dari pagi td sampai ke malam ni... Tp ikutkan selera Nissa ni memanglah Nissa kuat makan walaupun Nissa ni bertubuh kecil... Nyum nyum...

Check it out apa yg Nissa telan sampai kekenyangan ni...

Menu utk sarapan pagi : Nasi lemak siap ada rendang ayam (rendang ayam tu semalam punya, cuma panaskan aje...)


Menu utk makan tengah hari : Makan kt kenduri kawin... Kalau sebut kenduri kawin, mestilah makan nasi minyak... Pergh, sedap giler lauknya, rasa macam nk tambah lagi...


Menu utk minum petang pulak : Kek lapis Dayang Salhah la... Selagi kek ni xhabis, tiap-tiap petang inilah juadahnya... Huhuhu~~~



Menu utk makan malam : Taraaa~~~ Nasi ambang... Antara makanan kegemaran Nissa... Bukan senang nk dapat makan nasi ambang yg sedap... Tp kalau kat kampung ni, nasi ambang yg nenek Nissa buatlah yg paling popular sebab memang sedap, sampai menjilat jari...

Dh habis makan, Nissa pn kekenyangan... Burp~~~ Alhamdulillah...


p/s : Xbaik membazir makanan, kalau membazir tu kawan syaitan... Nissa xmau kawan dgn syaitan sebab tu semua makanan yg terhidang di depan mata, kalau boleh Nissa akan habiskan...




4 comments:

Jo Qusary said...

Sedapnye tgk pic makanan2 yg nissa makan... rasa cam nak makan je pic tu hehehe

nissa-elhumaira said...

Silalah makan kalau boleh dimakan pic tu...Hehehe

Ezzatty Hamdan said...

take your award from me ek..

nissa-elhumaira said...

Oke2...