About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Blog Archive

Sunday, June 21, 2009

Dah Okey???

Alhamdulillah, mama dan ayah dah selamat sampai ke rumah...

Dan Nissa bersyukur sangat sebab mama dan ayah x marah sebab Nissa x dapat tawaran sambung belajar... Nasib baiklah mama dan ayah faham... Dan sekarang ni pn Nissa dah boleh terima hakikat yg mungkin belum rezeki Nissa lg utk sambung belajar...


Mama pn ada cakap yg mama xsalahkan Nissa pasal ni, sebab mama tahu yg Nissa dh cuba yg terbaik semasa temuduga tempoh hari, cuma mungkin ada lg ramai insan yg lebih baik dan bertuah berbanding dgn Nissa...

Walau bagaimanapun, semua tu x buat Nissa putus ada utk terus mengejar cita-cita Nissa... Mungkin peristiwa ni akan menjadikan Nissa lebih matang... Apapun yg terjadi, kehidupan mesti diteruskan... Oh ye, minggu depan Nissa xkan update blog ni lg sebab Nissa nk pegi bercuti... Semoga kesedihan ini akan terubat nanti...


"Gagal hari ini bukan bermakna G.A.G.A.L. utk selama-lamanya..."



p/s : Seronoknya dapat banyak ole-ole dari Bandung...






4 comments:

Jo Qusary said...

Takpe... yg penting nissa dah try the best nissa boleh masa temuduga tu... temuduga pon bukan sekali dlm hidup seseorang...

Caya tak... aku dulu penah 4 kali hadiri temuduga utk jadi chambering student kat bape byk law firm ngan dua kali saringan interbiu utk jadi pegawai tentera masa dulu? Skg aku kena gi saringan kedua utk jawatan PTD lak... dpt tak dpt nasib la, aku bole je cari keja lain atau sambung balik masters aku.

Sambung study pon sama... bukan sekali je kite try utk sambong study... ade byk kali lagi. Universiti ngan kolej kat negara kita punye la byk, ade lebih 500 buah kesemuanya... maknanye peluang utk sambng study tu tak penah abis, sentiasa je ade tak kira masa.

Kalo rezeki tu ade, ade la die... cuma kita kena la kejar rezeki tu sunggoh2 bila nampak depan mata... kalo tak dpt jugak, takpe! kejar rezeki yg lain pulak hahaha...

nissa-elhumaira said...

Orait Jo...
Lgpn sume ni rezeki masing-masing...
Mungkin masa keputusan exam je ada rezeki utk dpt keputusan yg baik...Tp masa utk smbung study ni rezeki lum ada lg...

Huhuhu~~~~~~

miss izan said...

sokey nisa,myb de dimane2 tu rezki nyeee..;)

nak sket ole2...
;P

nissa-elhumaira said...

Ok dear...
Ni tgh tgu yg kptsn ryuan...Huhuhu
Nk ole2, meh la sini...Hehehe

:)