Thursday, December 30, 2010

Pemberi dan Penerima :)

Kadang-kadang dalam hidup kita, perlu jugak memberi...
Bukan saja menerima...





Nissa rasa seronok sgt bila dpt memberi...
Dan lagi gembira bila orang yg menerimanya sudi terima apa yg kita kasik :)





Kalau sape yg memang ikut blog Nissa ni memang akan nampak la yg Nissa ni banyak sgt menerima drpd memberi kan... Contohnya:




Ha, percaya kan yg Nissa banyak sgt menerima drpd memberi... Jadik skrg ni masa Nissa utk memberi pulak :)









Buat adik Azmira, thanks ya sebab sudi menerima hadiah yg tak seberapa drpd kak Nissa ni... InsyaAllah kalau ada rezeki lagi, follower yg bertuah yg lain pun akan Nissa kasik hadiah jugak... Tp hadiahnya tak seberapa la, biasa-biasa saja... Maklumlah, Nissa kan masih belajar lagi, mana boleh kasik hadiah yg gempak...





Oh ya, dan sempena anniversary ke-2 blog picisan Nissa ni, insyaAllah ada hadiah misteri jugak utk beberapa orang yg tinggalkan link mereka... Tp tu baru dalam perancangan Nissa... Mudah-mudahan adalah rezeki nk buat GA pulak kan... Tak pun utk setiap follower yg ke-500... :)





 p/s: Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa
p/s/s: Blog dh semakin jarang diupdate ya... Sebab sesi kuliah bakal bermula tak lama lg ^.^




6 comments:

Azmira Yusoff said...

thanks akak :) love you yaa <3
hadiah hebat ..

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Sama2 mira...
:)
jgnla ckp adiah tu hebat... malu akak... hehe

HaNa HoNeY said...

pergh,,memg pasneyh wat GA semua serbu blog u la...
i pown termasok skali la tuh
hahaha

Azmira Yusoff said...

Happy New Yearr kakak nisaa

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

HaNa HoNeY: insyaAllah coming soon nisa wat GA pulak kat blog ni :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

azmira yusoff: thanx mira... hepi new year jugak :)