Tuesday, December 14, 2010

Macam Tak Caya Je

Hai semua...
Macam tak caya je yg follower blog Nissa ni dh mencecah 500 orang...


Walaupun Nissa tahu yg blog Nissa ni xdela ramai sangat yg baca...
Walaupun xdela selalu sangat orang ingat nama blog Nissa ni...
Walaupun blog Nissa ni xdela se'glemer' blog Fatin Liyana, blog Hanis Zalikha atau blog Zack Zuhairi...
tp Nissa tetap hargai semua yg terus bg sokongan kat Nissa utk terus berblogging...





Lgpun, bukanlah Nissa ni rajin sangat mengupdate blog ni kan... Bila ada mood dan rasa ada benda yg nk dikongsikan, barulah Nissa update blog ni walaupun Nissa tahu yg orang jarang jugak baca blog picisan Nissa ni... Tp sesiapa pun ada cara masing-masing utk mengekspresikan perasaan mereka sendiri dlm blog masing-masing...





Kiranya,
ini blog saya, terpulanglah kepada saya bagaimana nak mencorakkannya
Dan satu lagi, pesanan kepada orang yg berkenaan, janganlah sesuka hati ye nk menabur fitnah dan tuduhan kepada saya andainya anda tidak mengetahui tentang kebenarannya...





p/s: Berblogging sekadar suka-suka saja






17 comments:

Azmira Yusoff said...

wahhhh sy yg ke 500

Azmira Yusoff said...

wahhhh sy yg ke 500

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Azmira Yusoff: thnx sebab jadik follower nisa yg ke500...

cepat tuntut adiah :)

hehehe~~~

Azmira Yusoff said...

nak hadiaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
besar dr nisa ,AHHAHAHA

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Azmira Yusoff: Ala, hadiah besar xdela kot... Setakat hadiah misteri boleh la :)

Azmira Yusoff said...

apa hadiah misteri nyee . menakut jee..
hahahah

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Azmira Yusoff: xpe, nanti tinggalkan detail kamu kat email nissa ni, sweet_cupcake89@yahoo.com.my. TQ ya, mmg adiah misteri la sgt... hehe :)

Azmira Yusoff said...

detail ??

name
umo
addreess
skolah mn
suke spender kaler ape

or wtv erk ?

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

bukan la...
nama, alamat surat myurat je, contact num...
kan nnti Nissa nk kasik hadiah misteri kat kamu... hehe

tp hadiah tu mgkin tak dpt diposkan dlm masa yg tdekat ni, sbb skng ni Nissa busy dgn wedding aunty Nissa ye... :)

Azmira Yusoff said...

wahhhhhhbestnye dpt hadiahh

cehh cehh nak ckp neyy
pos sblm 2.1 tauuuu
hhaahha

nnti balek dahh .:(

Azmira Yusoff said...

wahhhhhhbestnye dpt hadiahh

cehh cehh nak ckp neyy
pos sblm 2.1 tauuuu
hhaahha

nnti balek dahh .:(

Azmira Yusoff said...

wahhhhhhbestnye dpt hadiahh

cehh cehh nak ckp neyy
pos sblm 2.1 tauuuu
hhaahha

nnti balek dahh .:(

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Azmira Yusoff: Ala awk, xboley la pos awl sbb a few week ni nissa mmg busy sgt2...

sori ye, harap bsabar taw :D

Azmira Yusoff said...

takpe
post di kolej pun boleh . ahahhahahahaha


:)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Azmira Yusoff: okeyh, send aje alamatnye...
kalo ta sabar, boley je nissa poskan ke kolej kamu ya :)

Azmira Yusoff said...

hahhahah , tak boleh blah ...
klu ta sabar . hehehhehehe :)

gurau je meehhh :)

nnti lahh mira bg . tak inggt full adrres kolej .

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe...
xpe2... i'm waiting :)