Monday, December 27, 2010

Saya Menang Kasut!

Yeay, hari ni baru dapat update blog...
Hari-hari sebelum ni Nissa tak sempat nk update blog sebab Nissa pun membizikan diri kat wedding Aunty Anim, 25 Disember 2010... Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar...
Tengok orang kawin, rasa macam nak kawin jugak tp tak boleh kawin awal-awal... Banyak lagi impian yg tak tercapai ni :)



Maaflah ye, entri kali ni bukan nak bercerita pasal wedding tp pasal Nissa dapat free gift iaitu Frollic Shoes sebab review blogshop ILuvBag... Alhamdulillah kali ni Nissa berpeluang pulak utk menang... Kalau kawan-kawan berminat nk dapat sepasang Frollic Shoes free jugak boleh la cuba review blogshop ILuvBag ye... Kalau tak silap Nissa setiap minggu ada seorang pemenang yg bertuah dapat Frollic Shoes ni...





Tak rugi kalau mencuba nasib...




Hambek ni, muka teruja dapat free gift Frollic Shoes!
 p/s: Tipu jek, ni pic masa wedding Aunty Anim... Berbatik sutera pepel dan tudung oren ya...



 Sape nak tengok free gift Nissa? Angkat tangan~~~



Tengah syok layan spaghetti bebola daging hasil tangan sendiri petang-petang ni kan... Tiba-tiba ada orang bunyikan hon depan rumah... Sekali jenguk, "Eh van PosLaju la... Bila masa pulak ada order barang ye? Rasanya baru pagi tadi mintak mama bank in utk beli Sabun Susu Beras, takkan petang ni dh sampai kot?", Nissa cakap dalam hati la...




Jeng, jeng, jeng...
Bila Nissa jenguk kepala luar pintu, pakcik tu tanya "Nur Khairunnissa' ada?"
Ape lagi, meluru la keluar... Ter'excited' la kan sebab takde beli apa-apa pun minggu lepas tp hari ni dapat pulak parcel...







Bila van PosLaju tu hilang, Nissa pun apa lagi... Cepat-cepat la bukak parcel misteri tu... Bila bukak rupanya Frollic Shoes la!!!
Siap ada business card dari owner blogshop ILuvBag, memang sah la parcel misteri ni hadiah sebab Nissa review blogshop yg Nissa buat minggu lepas...
Yeay, menang kasut! Lepas ni menang kereta pulak... Hehe~~~



Frollic Shoes ni kaler Silver Moonshine ye... Memang cantik! Boleh matching dgn semua warna



Bahan bukti: Brand Frollic dan saiz kasutnye...



Hokey, dah snap gambar kan... Nak cuba pulak kat kaki la...
Cepat-cepat sarung kat kaki, pastu terus snap lagi...
Siyes, memang superb selesa la Frollic Shoes ni...
Harus tambah koleksi kasut gini... Kan dah cakap, Frollic Shoes ni boleh kalahkan pumps Vincci ngan Rubi, memang best sangat...
Lembut, selesa dan flexible!!!

Dah sarung Frollic Shoes ni rasa macam nk menari ballet la pulak... Lalala~~~
p/s: Sila abaikan kaki keding dan burok itu ye...
p/s/s: Fokuskan mata anda pada kasut tu je...






Ok, sekian saja entri merepek meraban dari Nissa :)





p/s: Pakai kasut ni dalam rumah pun best!




4 comments:

Azmira Yusoff said...

akak sngt comeyy ! . boleh simpan dlm beg jee .. ahhaha

zarith said...

kasut tu cantik! jelez doee. :P

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

azmira yusoff: aha, tau xpe... dlu mmg penah nk beli kasut ni tp riso lak kalo beli on9 tak sama saiz... kang wat rugi je beli tp xley pakai kan...

tp bila dh dapat hadiah kasut ni, siyes mmg best la!


lepas ni nk beli kaler lain pulak... :D

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

zarith: ta payah jelez2 la... kalo nk free boley cuba review blogshop tu, tak pn kalo nk beli terus pn boley...

owner blogshop tu kasik harga yg bpatutan jugak utk frollic shoes ni, kalo beli bnyak ada lg bnyk discount :)