Thursday, December 16, 2010

Blog Review: ILuvBag Inc.

Salam semua...
Kali ni Nissa nk buat review blog pulak ye...
Selalunya Nissa buat review blogshop pasal shawls, dress dan aksesori shawls je kan tp review blog utk kali ni lain sikit ye kawan-kawan...




Mula-mula Nissa dapat tahu tentang blogshop ILuvBag Inc. ni melalui chatbox Nissa yg kalerful tu...


Bila Nissa belek-belek chatbox tu, barulah ternampak yg owner blogshop invite Nissa ke blognya... Jadi Nissa pun segeralah menerjah blogshop tersebut, maklumlah Nissa ni bukannya boleh dijemput ke blog orang lain, nanti laju-laju je pegi terjah blog orang... Hehehe~~~





Niat mula-mula tu memanglah sekadar nak blogwalking je sebab nk berbalas kunjungan ownernya tp ternampak pulak announcement yg cun ni...


Wah, 300th lucky follower dapat Frollic Shoes!!! Auwuuu~~~ Frollic shoes tu memang Nissa idam-idamkan dari sem lepas lagi cuma tak tahu kat mana nk order kasut tu sebab setahu Nissa la kan Frollic shoes tu setakat ni cuma boleh beli secara online... Kalau mau ukur di kaki sendiri, sendiri mau kena pegi kilangnya kat Filipina ye kawan-kawan...





Dengan azam yg jitu, Nissa pun apa lagi terus la klik button utk follow, alamak rupanya terlebih sudah! Dengan dukacitanya Nissa jadik follower ke-301 la pulak!
Terlepas sudah itu Frollic Shoes!



Mommy, I want that shoes! 



Tiba-tiba, mama datang dekat Nissa... Dia usha lappy ni, sekali dia cakap "Wah beg Coach, beg Prada cantik! Nanti mama nak satu la..."
Lalu, mama pun menghadap lappy Nissa ni sambil menghafal URL blogshop ILuvBag ni... Dah puas mengusha beg cantik-cantik kat blogshop tu, mama pun pegi bukak lappy dia sendiri... Nak usha lagi la tu... Sila percaya ye, banyak beg cantik okey... Tp setakat student macam Nissa ni mampu guna CarloRino dengan Bonia jela ye... Nak cuci-cuci mata pun boleh saja...





 Cuma dalam banyak-banyak beg tu, Nissa tetap sukakan Juicy Couture punya beg sebab macam sesuai je dgn Nissa ni... Comel-comel je beg JC ni, geram je bila tengok... Tp sekarang ni tak boleh melaram sgt sebab duit poket pun parents yg kasik kan, tak baik membazir, harus diutamakan apa yg penting dahulu... Kalau Nissa nk beli beg mahal mcm tu, tunggulah dah keja nanti tak pun tunggulah kalau dapat kawin dgn jutawan, boleh la beli sepuluh letak atas dulang hantaran :)

 

*sori gambar ni terkecik pulak, nak besar klik ajelah ILuvBag Inc.





Choop, choop!


Nak tau tak pasal Frollic Shoes yg buatkan Nissa hampir meroyan td?
Oh ye, kat blogshop ILuvBag Inc. kepunyaan Pretty Datin Ummi pun ada jual Frollic Shoes ya... Sepasang RM 55 (termasuk postage) | 2 pasang  RM110 (termasuk postage) | 3 pasang RM 135 (termasuk postage). Siyes, memang berbaloi okey...



 
Tadaaa~~~
Meh Nissa persembahkan santapan mata utk malam ni... Sila gunakan khidmat Pakcik Google kalau nk tengok lagi banyak koleksi gambar Frollic Shoes Nissa ya...





Comel gila!!!
Konfem selesa gila kalau pakai pegi kuliah, kalah pumps Vincci & Rubi ai tu...
*gambar ni ihsan semata-mata dari Pakcik Google ya





Dan sebenarnya, kat blogshop ILuvBag Inc. bukanlah hanya ada beg je ye, ada jugak barang lain macam Frollic Shoes, jam tangan dan purse ye kawan-kawan... Kalau rajin silalah kelik dan terjah itu blogshop ILuvBag Inc.
Konfem tak menyesal ^.^




Sekian saja, review blogshop utk malam ni ya kawan-kawan semua...
Peace!





p/s: Kalau tak bernasib baik,memang kena mintak mama belikan jugak 5-6 pasang Frollic Shoes tu








6 comments:

Azmira Yusoff said...

suka gile kasut sarung mcm2 tuh
simple jeee .

sbnrnye mira xske kasut tinggi
takut tinggi ade satu . tuh sbb g dinner ... skrng kasut tinggi jd barang pusaka dalam kotak

Pearl Kaz said...

saya yg dah bekerja ni pun berkira nk beli barang2 carlo rino dgn bonia... huhuhu~

by the way, cute blog.. hihih.. :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Azmira Yusoff: Hehe, mmg cun kan kasut tu? Sbb tu Nissa nk sgt dpt kasut tu free... :D

*Wish me luck ya

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Pearl Kaz: Ala, Nissa pakai Carlo Rino dgn Bonia pun sebab mama n aunty yg belikan... :D

Pearl Kaz said...

hahaha.. tu yg best ade mama dgn auntie rajin bershopping... :) eh.. by the way, frolics ni kasut dia mcm kasut ballet ke?

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Betul2... mama dan aunty sy mmg suka bershopping :)

Frollic shoes tu mcm pumps tp mmg selesa... dahla comel gile kasut tu :D

nak satu, tp kena beli on9...
takut pulak nk beli on9, takut salah saiznye :P