Friday, December 10, 2010

=)

Salam semua...
Selamat pagi...



Dah lama kan Nissa tak update blog, ni gara-gara sakit "susah hati" menunggu result yg bakal keluar hari ni...
Dan yg sebenarnya dh keluar pun, bagus jugak UiTM buat sistem macam tu bg result kat email masing-masing. Xdelah masalah server down macam sem-sem yg sebelum ni...




Alhamdulillah, lega~~~ Sebab dh tengok result utk sem 3...




Tahniah buat semua yg dh tengok result... Bersyukur dgn result yg dapat tu sebab dh usaha setakat yg termampu dan setakat itu jelah balasannya... Kira xkanlah nak dapat lebih pulak sedangkan usahanya tak berapa nak ada kan...




Memandangkan dh tahun baru ni pun, azam pun kena baru utk sem baru nanti... =)







p/s: Merancang perjalanan utk hari ni