Thursday, December 23, 2010

Mai Mai Beli Dress Comel

Hari ni Nissa duduk diam-diam kat rumah...
Dah la duduk sorang diri je kat rumah sebab menanti parcel dress yg Nissa dh booking dan bank in dari minggu lepas lg...
Dan yg buatkan Nissa terlebih excited menunggu parcel kali ni sebab first time guna pos berdaftar... Biasanya guna Pos Ekspress tak pun PosLaju je... Tp biasalah perkhidmatan pengeposan ni kadang-kadang amik masa jugak... Buat kita jemu menunggu~~~





Sabar punya sabar...





Tunggu punya tunggu...





akhirnya, 
jam 1.27 petang tadi parcel dress sudah selamat sampai ke tangan Nissa... Biasanya bukan main kedekut beli dress sehelai je tp kali ni Nissa terus beli 4 helai sekali...

Bukak envelope parcel... Ada pulak pelestik dot-dot...



Nak tau kenapa Nissa terus beli dress tu sampai 4 helai terus? Sebab dress yg dijual kat blogshop Cik Haziela ni sgt murah tp tetap berkualiti tau... Meh tatap dress baru Nissa yg comel molek belaka ni...

Ha, comel tak? Comel tak?





Oh ye, dan yg special nye kat blogshop WardrobeSiGadis ni, kalau mana dress yg dh sold out tu, boleh di restock semula dan ownernya iaitu Cik Haziela akan contact anda semula utk meng'informkan' anda tentang status dress yg dh sedia di restock tu...





Kepada sesape yg sukakan dress ni, apa lagi silalah serbu blogshop Cik Haziela ye... Ada banyak lagi dress yg comel!



 Tak rugi jengah blog WardrobeSiGadis


Terima kasih kpd Cik Haziela sebab menawarkan harga dress yg berpatutan dan memang berbaloi la kalau beli banyak-banyak... Alah membeli, menang memakai~~~





p/s: Oh, wardrobe kayu Nissa dh oberload la!!!











21 comments:

Azmira Yusoff said...

akak , mira pun ade order polka dot putih . ahhahahaha

nnti boleh pakai sama naa

Atiqah Adnan said...

alahai chomelnye dik dress tu.. eee~

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Azmira Yusoff: Betui ke dik? Hehe, nnti boley la detink kat melaka pkai dress yg sama :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Kak Atiqah Adnan: Ye, mmg comel-comel belaka... Silalah view blogshop tu jugak, boleh cuci2 mata tgk dress comel-comel :D

Azmira Yusoff said...

yup2
mira dah booking tp x bank in ag ...
sngugut xilangggg .....

polka dot putih comell

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

xpe2... ownernye baik ati...
akak hr tu pon mintak booking sminggu sbb xkonfem bile leh kuar umah... yela, kan akak busy ngan wedding aunt dis saturday... tu mintak excuse...


minggu depan pn nk booking lg dress kat dia... :)


sbb mmg murah wlpun kita kena bayar kos pghntaran pn dlm rm16 je shelai, bbnding kat kedai lua akak g survey bnyk yg rm30++ tau

Azmira Yusoff said...

aaahh tuh dia baik hati , mira nk booking polka itam dia ckp ... tak sure sbb restock .. mira ckp pls2 nk nnti . dia ckp okey :)
baik kannn dyeee

ya nie first time mira pakai dress mcm ney . xpandai laa . tp tgk gurls laen pakai mcm okey jeee .. mira sllu pakai tshirt n jeans n seluar jepon jee kuar g ane2 .sngt2 simpleee ...
so 2011 mira nk ubah sikit yelah umo da 20 2011 ... so ubah cikit jeeee hehehhe

nnti kak nisa ajar lah pakai dress .. n pakai selendang .. gue enggak reti dongg

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

mmg dia baik sgt :)
lepas ni pn nk beli dress beli ngan dia je...


xdehal la dik, lgpn pkai shawl tu senang je... letak je kat kepala pastu belit je.. hehe :D

Azmira Yusoff said...

hahahhaha , ade kwn hadiahkan selendang
tak pakai2 punnn ... :) pakai tdg biase jee .. tudung bawal .

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

takpe2, nnti cuba jela guna shawl :)
myb pas cuba guna shawl tu trus suka ke kan...

cam akak dlu pn free hair, mula2 blaja pkai tdung sumpah xreti nk bentuk tau tp bila dah mula pkai shawl mmg pakar la :)

p/s: sebab tu akak tak pkai tudung bawal sgt wlpun koleksi tudung bawal mama akak dh dia wariskan kt akak... hehe

Azmira Yusoff said...

mesti mama akak pakai tudung yg macik2 skrng kan ? hehehehe

mak mira bnyk kot . adoi warne2 .. senang je tgk dia sarung jee

♥cutebabygirl♥ said...

nissa!!!!!!!
thanks alot dear buat entry ni..terharu! :'D

lepas ni rajin2 la jengah blog i tu.
kalau ade stock, ade la lagi design2 baru..nantikannnnn! :D

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

azmira yusoff: hehe, ntahla mama akak skng ni tgh syok kumpul tudung ariani pulak... dh melambak tudung ariani dia...

tp akak tetap sukakan shawl sebab murah je :D

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

♥cutebabygirl♥ : hehe, nissa mmg suka on9 shopping... sambil2 tu nissa pun suka jugak wat review blogshop kat blog nissa ni :D

btw, mmg dress tu sume cantik2...tak sabar nk pakai :)

♥cutebabygirl♥ said...

owh. yeke~

nanti dah pakai amek la gambar letak dalam blog.
nak tengok. mesti cantikkkkkk! :D

Azmira Yusoff said...

sis ade entri bru . hope bleh tlg mira selesai masalah

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

cutebabygirl: insyaAllah nti bila dh pakai dress tu,nisa letak gmbrnye kt belog nisa ni ye :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

azmira yusoff: ooke dik, nanti kalo ada masa akak tolong eh.. c:

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

azmira yusoff: ooke dik, nanti kalo ada masa akak tolong eh.. c:

Azmira Yusoff said...

akak ,mira Tag akak .

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

oho, tag utk contest ye?
insyaAllah kalo ada masa akak wat ye :D