About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, November 12, 2010

Sangat Seronok!!!

Hari ni 12/11/2010 kan bukan 21/11/2010 kan, kawan-kawan???
Tp kalau terbalikkan 12 tu pun boleh jadik 21, dan 21 pun boleh jadik 12 jugak...
http://www.emocutez.com



Hari ni Nissa seronok sangat sebab dapat birthday present daripada mama dan ayah... Siyes sungguh terkejut td, masa tengah sibuk tolong mama mengemas barang dapur sebab mama dgn ayah baru balik dari beli barang-barang dapur of coz la kat dapur kan, mama hulur satu beg plastik dan mama suruh Nissa kemas... Bila bukak beg tu, rupa-rupanya~~~



Jeng jeng jeng...








Oh I love it!!! Thank you very much to my both beloved parents...



p/s: Nak menari dgn gumbira boleh???
http://www.emocutez.com






4 comments:

Lelaki Ini said...

wah..
besh2!
hepi bufday!

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

tenkiu...tp belum lg la..
bufday nisa 21/11 nti...
tp hari ni kan baru 12/11 :D

Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...

assalam.
lame btol x update eh.
wah.
dapat hadiah cambest la.
tahniah.
;)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

wkmslm luqman..
aah, mmg lama pn nisa dh xupdate blog...
ni baru smpat nk update.. ala, hadiah bufday je...
org 21thn dpt kunci kereta, nisa dpt fon baru je...hehe, ape pn nisa ttp bsyukur... :)