About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Wednesday, November 24, 2010

Fatin... Fatin... Fatin...

Tajuk entri tu bikin gempak je kan?
Kenapa pulak dengan Fatin tu, sape Fatin tu, dimana kah Fatin tu?





Oke, kali ni Nissa bukannya nk mencari publisiti murahan macam ni ye... Cuma Nissa nk bagi pendapat jela... Selama Nissa dh hidup 21 tahun ni kan, ape yg Nissa nampak dan Nissa perhatikan mostly girls yg bernama Fatin (tak kisah la nama dia Fatin didepan ke, Fatin ditengah atau Fatin dibelakang) ni biasanya kiut miut belaka, hot and gojes, wa cakap lu~~~





Xpercaya, meh Nissa kasik beberapa bukti pemerhatian Nissa ye...





Jom kita berkenalan dengan Fatin pertama pilihan Nissa. Fatin Athirah namanya ye... Dia ni kawan Nissa masa kat SM Teknik Kuala Kangsar, satu kelas dan satu dorm dgn dia ni... Dan Nissa akui yg Nissa jeles tengok kulit dia yg gebusss tu...


Gambar ihsan dari FB Fatin Athirah Azemi 




Fatin kedua pulak. Fatin Zunurain Ferdus tp dia suruh orang panggil dia Ein aje. Dia ni satu coursemate Nissa kt UiTM Kampus J ni ye, budak Office Mgt jugakla... First time jumpa dia, Nissa ingatkan dia ni mix tp rupanya bukanlah mix tp pure malay la... Nissa adore dgn gaya Ein ni, pandai mix n match dan satu lagi trademark dia, tula pakai shawl gaya gitu ala-ala mak datin... 



Gambar ihsan dari FB Fatin Ferdus 


Oke, sekarang ada percaya? Hehehe~~~ Chup chup, belum habis lagik... Ada lagik 2 orang Fatin yg Nissa nk kenalkan tp mungkin ramai jugak yg dh kenal dgn Fatin yg berdua ni... Mungkin seMalaya jugak dh kenal dengan yg lagi dua orang Fatin ni...





Che Wan Fatin Suhana. Yg Nissa tahu pasal Fatin Suhana ni, dia part time model... Biasa tengok dia kat dalam majalah Dara... Dulu masa Nissa part 1, dia dh part 5 kat UiTM Kampus J tu... Fatin Suhana ni masa tu amik course Business Mgt kalau xsilap Nissa, ada la jugak 3 pat kali selisih ngan dia tp xpenah tegur pn sebab dia ni kira dh senior la kat kampus tu, yela Nissa baru je part 1 dan dia dh part 5 pun masa tu... Tp memang cun la dia ni...






Gambar ihsan dari blog Fatin Suhana...





Dan Fatin yg last sekali dan Nissa rasa ramai yg adore dgn dia ni... Nur Fatin Liyana Asri... Fatin Liyana ni sekarang belajar kat Bandung, amik Medic (bakal doktor cun ni... Kalau pesakit jumpa dia, xpayah makan ubat pun boleh sembuh sebab dia cun n kiut miut sangat...) Nissa mengaku dari awal Nissa berblogging dulu, Nissa dh follow blog dia... Asal ada dia update blog mesti Nissa baca... Nak tau lebih lanjut, follow ajelah blog Fatin Liyana ye... Sure nanti ada yg ketagih nk baca blog dia n mesti ada jugak yg tertunggu-tunggu next entri dari dia (saya pun sama jek... :P)




Gambar ihsan dari blog Fatin Liyana...




Oke, dh percaya kan dengan bukti yg Nissa kasik ni? Apapun mereka memang super duper comel, hot n gojes kan... Dan perlu dihighlightkan kat sini, mereka tidak sombong okay 





Soalan trivia: Apakah persamaan antara keempat-empat mereka yg tersenarai di atas ? Sila jawab, kalau betul amik la kepala Hello Kitty yg ada kt blog Nissa ni... Hehehe~~~





p/s: Kalau masa kecik-kecik dulu parents buh nama Fatin kat Nissa ni, mungkin Nissa pn akan jadik super duper comel macam mereka?







11 comments:

Sophia Rani said...

betul gak tu... ade gak member yg cute nama fatin... ade gak makcik2 yg kiut. hehe.. ok itu tipu... nnt dpt anak letak nama fatin.. fatin sophia.. hehe

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe.. ni skdr suke2 je, bknnya satu teori pakar ye yunk...
sbb mmg xdinafikan org yg ada nama fatin ni, kiut miut... :)

aah, bole jugak letak nama anak nanti fatin :D

SYAFIQAH / S said...

ok sangat setuju ngah statement mostly fatin sngt cantik!
act, kak fatin liyana tue my senior masa skola..mmg dah adore dia dr skola lg..stylo abis :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

tula, selama Nissa hidup 21 tahun ni mostly org yg nama fatin ni superb la chanteknye =D

smpaikn xpayah jadik artis pn dh ade peminat, inikan pulak kalo jadik artis mesti pemes seDunia =D

ain yoshiko said...

betol lah..ingat kite sorang je tau yang perasan yg org name fatin ni cntik2..hehe

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe, bagus2 ade pyokong :)

tp perlu jelas lagik kene ade kajian saintifik kot (maaf la, saye bukan budak sains... saye budak opis management jek...)

sape yek tau maksud nama fatin tu dalam arab? kite try carik buku arab kite tp xjumpe la pulak bukunye... :)

me.myself.i said...

setuju gak! orang nama fatin mmg cantik. kebanyakannya la. sbb kite pn ada kwn nama fatin. fatin tu mmg cantik la sgt2. n fatin suhana, kite dh follow blog dia dah lama dah.. fatin suhana mmg cantik.. mungkin betul la cakap orang tua2 kan, kata2 tu satu doa. fatin tu maksudnya " yang cantik menawan ".. memang cantik pn.. :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

oho, patutla superb gojes sebab dh maksud nama fatin tu pn " yg cantik menawan" ye...

nissa ingatkan nissa sorg jek yg prasan org nama fatin ni superb gojes, upenye ramai jugak yg prasan ye :)

Atiqah Wadiah said...

btol3..most of nama fatin mmg cantik n chumel..nadia pon :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Atiqah Wadiah: yup, dear betol tu...
yg nama nadia pon cantik2 jugak...tp yg tu nisa tak bape prasan sgt lorh... :)

Anonymous said...

btol2..org nme fatin mmg kiut..