About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Thursday, November 25, 2010

Kerana Fatin~~~

Ah sudah... Pagi-pagi dh nk mula merepek...
Kenapa pulak dengan si Fatin?
Semalam kan baru je Nissa buat entri utk mereka, hari ni kenapa pulak dengan Fatin? Ada apa dengan mereka?




Oke, macam yg mula-mula Nissa cakap pada entri semalam. Tujuan Nissa buat entri tu sekadar suka-suka je, sekadar nk bagi pendapat tentang insan-insan yg bernama Fatin dan dikurniakan anugerah yg bernilai utk mereka... Tapi bukan tujuan Nissa sekadar nk up traffic blog Nissa ni, cuma Nissa nk berkongsi pendapat tentang pemerhatian Nissa terhadap mereka bernama Fatin mostly superb la kiut miut, hot n gojes... Dan info yg baru Nissa dapat nama Fatin tu kalau dalam arab maksudnye "Yang Cantik Menawan" ye...





Lagipun bab-bab up traffic blog ke, down traffic blog ke Nissa xpernah pun amik peduli... Kalau tujuan Nissa berblogging semata-mata nk dapat buffering earning tu baik Nissa xpayah bersusah-susah belajar, duduk je rumah lepas tu mengupdate blog ni 24 jam je, xgitu??? Dah hampir 2 tahun Nissa dalam dunia blogging ni tp Nissa xpernah pun kisah pasal up traffic blog tu... Yang Nissa blogwalking kat blog blogger lain sebab Nissa suka baca cerita mereka... Tak lebih dari tu oke!




Eh, kenapa pulak off topic ni? Tadi nak sangat cerita pasal Fatin kan...
Oke, back to the story ye... Lepas je Nissa update pasal pendapat Nissa tentang insan yg bernama Fatin semalam, baru Nissa perasan yg Popular Pages Today dh berubah... Biasanya entri Nissa yg lepas pasal Guru Sandaran Tidak Terlatih (GSTT) tu popular page yg menduduki ranking ketiga selepas Transkripsi Hatiku dgn Tanda Lelaki/Pasangan/Kekasih Anda Curang tp tiba-tiba jek popular page GSTT kene cantas dengan entri baru semalam... Huhuhu, how amazing~~~

Dey, macam biasa ye sila klik utk tumbesaran yg gojes 


Ni pun sama sila klik utk tumbesaran yg gojes 

Hari ni Nissa xnak merepek banyak-banyak sebab ke.g.i.l.a.an line internet belum lagik beransur pulih ye...





p/s: Nak kerja part time, jadik reporter boleh???










3 comments:

zarith said...

mungkin nama fatin pun dah popular kot. hehe

zarith said...

mungkin nama fatin pun dah popular kot. hehe

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

tula, agaknye bila org google terus keluar link blog nisa kot... =P

hehe, mmg sah la nama fatin ni hot lagi gojes :)