About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, November 19, 2010

Breakfast utk adik-adik kakak ♥♥♥

Suatu dialog di pagi hari~~~



Si adik: Kakak, ade makanan? Oki lapar...
Si kakak: Jap eh, Oki tunggu kat depan dgn Akir nanti kakak bawak makanan ye (Oho, sweet gile bunyinya kan?)
MyEm0.Com




Si kakak pn memulakan aktiviti di dapur sbg chef amatur...
Selang beberapa minit... Ok, bukanla beberapa minit tapi hampir 20minit si kakak kat dapur ye...

.


.


.


.


.


Tadaaa~~~

 Si adik: Ape ni kakak? Pancake ye? Oki xnk pancake, Oki nk omelette lepas tu letak mayonis... :(
Si kakak: Ni la omelette tu, bukannya pancake...





 Kene bahagi dua sebab si adik ni nk share omelette dia dgn si adik kecik...
MyEm0.Com





 Oke, xpayah la final touch ke ape ke sebab yg nk makannye si budak kecik yg kuat makan...





 Ni pulak airnye, Milo tabur katanya tp tak nampak pn kat mana taburnya sebab Milo yg ditabur tu dh hilang... Hehehe~~~~





Si adik yg tengah menjamu breakfast mereka... Hua hua hua, bukan selalu si kakak ni buatkan breakfast utk mereka... Oke, itu memang diakui sebab kat rumah sewa, si kakak pn cuma sempat minum segelas susu dgn biskut saja :(





p/s: Kakak kaw bukan pemalas oke :P
MyEm0.Com




4 comments:

♥yaya♥ said...

wah...beznye..nak gak..hehehe

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

meh2, datang umah...
sementara semangat nk masuk dapur ni masih ade... hehe~~~

Anonymous said...

oki x sekolah> hari ni kan last day..

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

oki ponteng sekolah daa~~~ :P