About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Monday, November 22, 2010

Tergugatkah Cik Venus Ruby?

Incik Google, time kacih sebab membantu Nissa men'searching' rakan-rakan seangkatan dgn Cik Venus Ruby kesayangan saya... 





Tergugat iman bila tahu yg Cik Venus Ruby ni sebenarnya ade kaler Pink!!! Tp Cik Venus Ruby tetap comel dan cantik pd Nissa walaupun Nissa agak terkilan bila tahu yg Cik Venus Ruby ade jugak dalam kaler Pink tu! Xpelah, lagipun Cik Venus Ruby yg comel tu kan 21st birthday present daripada parents tersayang so kenalah hargainya sepenuh hati... (Ni xtipu oke...)




Cik Venus Ruby jgn kecik ati ye... Nissa sayang kamu jugak, tak percaya tengok Cik T tu, Nissa masih sayang jugak walaupun dh ada kamu...

T650: cinta  dari Form 6 lagik... Masih cantik macam baru keluar dari kotak...



Tp siyes la, memang tergugat iman Nissa ni tengok Cik Venus Ruby yg kaler pink tu... Hehehe~~~ Xpercaya, tengoklah ni...


Boleh x tukar Cik Venus Ruby saya dgn yg ni?


Tp memang Sony Ericsson banyak keluarkan model yg ade kaler pink kan... Memang sesuai la utk mereka yg giler suka pink macam Nissa ni...


 T303: yg ni comel tp kecik sangat la...



C903: si dia guna fon model ni jugak tp kaler hitam...



T700: pattern macam Cik T Nissa tu je...



T715: smart & simple fon model ni tp dh ada kawan guna, kalau boleh xnk sama...



W305: fon ni agak ketinggalan kot...




W705: pn dh ada kawan guna model ni, xnakla dikatakan Copycat oke...




W995: agak latest, tp sayang sebab slide fon... Dh serik nk guna fon model gini...





Oke, sekarang Cik Venus Ruby tak perlu rasa tergugat lagik ye... Atau mungkin perlu ada rasa tergugat sikit la sebab SE Satio Bordeaux tu perlu jugak Nissa miliki ye... Tp jangan risau sebab Nissa xkan trade-in Cik T atau Cik Venus Ruby utk dapatkan SE Satio Bordeaux tu ye... Nissa tetap akan simpan jugak sbg koleksi... Hehehe~~~





p/s: SE Satio ade kaler pink tak?









6 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

wahhhhh...best la
kita mmg tgh survey2 hp ni..hiks~
kita prefer sony ericson dari nokia

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe... :D
agak best jugak la...
kte pn prefer sony ericsson bbnding nokia, sbb pattern sony lg smart kowt...

.::cEritEra Hati FaTiN::. said...

hehehe~ memg kaki pink awak nie=)
tapi pink tu memg comel=)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

sy mengaku yg sy suke sangat kat kaler pink... xtahu la pesal ape suke sangat2 kat pink2 tu...

p/s: Agaknye mase mama saye ngandungkan saye, dia pn minat kaler pink smpai sume barang saye dari baby smpi ke besar ni pn mmg bnykk yg kaler pink :P

Queen F said...

waa suma pink.. :D cantik gilaa handphone.. kita punya murah je.. T__T

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

mmg sume cantik...
dulu sblm dpt cik venus ruby tu nissa mmg gile r ngan fon yg kaler pink tu...

skng da ade cik venus ruby, hadiah drpd parents jd msti kena hargainye :D