About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Tuesday, November 30, 2010

Saya Jugak Ada Riben!

Dulu,
musim pakai plain shawl jojet,
musim pakai pashmina,
musim pakai shawl chiffon,
musim pakai shawl cotton,
musim pakai shawl lycra,
musim pakai shawl cotton earring,
musim pakai shawl dengan inner syria,
musim pakai shawl dengan inner awning...





Sekarang pulak tengah musim pakai pin riben!





Nissa pun sekarang dh mula pakai pin riben kat shawls, kononnya nk nampak sama dengan Hello Kitty la tu... Hehehe, tp siyes bila pakai pin riben kat shawl ni nampak macam budak-budak pn ada...




Xpela, sementara rasa xmalu nk pakai pin riben macam kanak-kanak Ribena boleh je pakai... Nak tahu Nissa beli pin riben tu kat mana? Macam biasalah, mestilah beli kat blogshop kan sebab Nissa ni dahla jarang keluar rumah... Kalau boleh semua barang nk beli online je...

Hari ni dapat lagi satu parcel utk pin riben... Sabtu pagi hari tu dah dapat 1 parcel, hari ni dapat lagi satu parcel pin riben yg Nissa beli...




Tadaaa~~~

Setakat hari ni, baru ni jela pin riben yg Nissa ada...Tp lepas ni Nissa nk kumpul banyak lagi, sama macam mana Nissa kumpul shawls macam tu jugak la Nissa nk kumpul pin riben ni...





Pin riben yg ni dalam parcel yg pertama... Nissa beli pin riben ni dari Shawl's Gallery, tak mahal mana pun satu pin riben tu RM2.00 je... Memang berbaloi tp masa beli pin riben ni, banyak yg dah sold out jadi yg mana Nissa rasa comel tu jela yg Nissa beli... 





Pin riben ni pulak dalam parcel kedua... Nissa beli dari Lela's Boutique...
Jugak berbaloi sebab harganya murah, servisnya tip top dan pin riben pun comel-comel belaka...





Siyes, Nissa dh suka pada pin riben ni!!!
Kalau nk cari pin riben lagi, kat blogshop mana pulak ye lepas ni???





p/s: Kegilaan mengumpul barang-barang yg xsepatutnya dh datang lagik~~~







4 comments:

Sophia Rani said...

wahhh.. byk nya order... heee.. nak satu.. :P

comel2... nak try gak pakai reben tu.. but i ni free hair.. pakai shawl pon waktu g kelas je laa.. :)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

hehe... mmg semua comel2, bnyk lagi pin riben yg comel tp dh sold out...

kalau xsilap nissa pin tu boleh request nk buat jadik pin or klip rasanye... :)

Roxet Malissa Selanie said...

salam..kt blogshop mane leh dpt riben2 tu...n'way,da style :))

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

roxet malissa selanie: wkmslm awk, riben tu boleh dapat kat http://lelasboutique.blogspot.com/ tak pn kat http://ourshawlsgallery.blogspot.com/

pin riben tu mmg tengah in skg ni kan? cepat2 pegi rembat 1... hehe :)