About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Tuesday, November 17, 2009

Lagi Aktiviti Yg Membosankan???

Mood : Mentelaah???



MyEm0.Com





Oh, yeah!!! Rasanya xtvt Nissa hari ni x kan membosankan sebab Nissa nk baca novel... Sekurang-kurangnya xtvt hari ni xdelah membosankan macam semalam... Hehehe...



Nanti Nissa buat 'To-do Lists' utk waktu cuti ni, cuma sekarang ni je yg xde idea nk buat apa... Nk shopping pn poket tgh kering sekarang ni, maklumlah Nissa ni xmohon PTPTN... Jd xdelah elaun sampingan melainkan drpd PaMa aje... Tp xpe, tu x jd masalah pn bagi Nissa... Eh, dh fullstop... Jom layan novel dan cerpen yg best kat Penulisan2U





p/s : Suka hati je promote blog orang...







2 comments:

imHepPie said...

mentelaah novel rupanya..jeles2

nissa-elhumaira said...

hehehe, xpela...
tyme exam dlu dh pulun mentelaah buku, skng ni tyme mentelaah novel laks...

:)