About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Monday, November 16, 2009

Apa Aktiviti Hari Ini???

Mood : Blur...



X best la kalau macam ni... Dari mula celik mata td, Nissa terus tengok TV tp dh lama sgt tengok TV, rasa bosan pulak... Ni yg baru nk update blog ni, faktor utama adalah disebabkan B.O.S.A.N!!! Ala, baru 2 hari cuti xkn dh bosan kot??? Cuti Nissa panjang lg ni... Tp kalau x silap Nissa, minggu ni cuti sekolah bakal bermula... Betul x adik-adik sekalian???



Hmmm... Bila dh cuti ni x tahu pulak nk buat apa, kalau duduk kt kampus ada jugak kawan-kawan... Bila dkt kampus, mulalah rindu kt rumah tp bila kt rumah pulak rindu je kt kawan-kawan sekelas yg ada macam-macam ragam tu... Eh, entri kali ni bukannya Nissa nk bercerita tentang mereka, ni sudah lari tajuk ni... Lain kali ye Nissa cerita tentang mereka yg bergelar student OMB10A bagi Sem 1/Julai 2009 di UiTM Jengka, Pahang...



Dan apa yg penting sekarang ni, Nissa masih blur...





p/s : Blur Menguasai Diri???





2 comments:

imHepPie said...

waaa beshnye da cti x sabo nk tngu cuti gak wuuu

nissa-elhumaira said...

alolo, sabo taw...nanti msty cuti gak kn??? bezanya lambat ngan cpt jew

:)