About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Saturday, November 21, 2009

Happy Birthday To Me!!!

Mood : Happy... Happy... Happy...

MyEm0.Com




Happy birthday to myself dan kpd sesiapa yg lahir pd tarikh yg sama dgn Nissa jugak!!! Macam x percaya je, hari ni umur Nissa dh mencecah 20 tahun... Xpe, umur tu angka je dan usia bukan penghalang... Tp knp B x wish lg, B dh lupa ke kt birthday buah hati pengarang jantung dia ni??? Xpn dia saja je nk buat surprise kt Nissa ni, manalah tahu kan tiba-tiba je dia muncul kt depan pintu rumah ni... Hehehe, perasan jelah Nissa ni...


Mama, kakak nk kek birthday macam ni boleh x???






p/s : Dh besar ni, xboleh mintak hadiah macam masa kecik dulu...







18 comments:

wafaa sparrow said...

happy birthday nissa. eh jap jap. 2o? kita sama baya! ;D

nissa-elhumaira said...

yup miss wafaa...
kte sbaye...
hahaha, xsngke umo da 20...
:P

[z@ck] said...

birthday you hari ni ek.
happy birthday..
may god bless you!
=)

nissa-elhumaira said...

tenkiu dear...

(:

afiqnhashim. said...

happy bday!
:)

nissa-elhumaira said...

tenkiu adek...
hehehe

:P

Kuwe said...

happy besday to me toooo.

p/s:but tomorrow.zzzz

nissa-elhumaira said...

oke2...
esok nis wish kt awk k

cheqna said...

happy birthday..
4ever young
4 ever warm
n still 2 be enjoy

may allah bless u...

nissa-elhumaira said...

hohoho...tenkiu cheqna...
yup, sweet 20 la gitu...
knela ceria...

:)

W[A]NZAI said...

epi besday! ;p

thx coz folo my blog..
folo yours too..

nissa-elhumaira said...

Tenkiu2...
Pasni rajin2 la view my blog keyh...

N tenkiu gak cuz polow me back...

:P

@LiYaNNuaR said...

happy birthday dear...

nissa-elhumaira said...

thnx lalink

:)

Eyriqazz said...

Happy belated birthday to u.Birthday u seminggu beza ngan saya.still scorpion rite?

http://eyriqazz.blogspot.com

nissa-elhumaira said...

yup...i'm scorpion...

:)

r0sLiNa said...

suka kitty kew???

nissa-elhumaira said...

Yups, cuz comey sgt...