About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Sunday, July 5, 2009

Pulang Sudah!!!

Mood Nissa sekarang : Keletihan & Kesejukan

Sudah pulang ke rumah... Best nya dapat mandi-manda di Tanjung Bidara... Walaupun dalam keadaan hujan yg renyai-renyai, langsung x menghalang Nissa dan adik-adik utk bersuka ria di pantai...



Hehehe, inilah first time mandi kat pantai dalam keadaan hujan... Jgn esok Nissa demam sudahlah... Sebab esok kat sekolah ada opening ceremony utk Bulan Membaca kalau xsilap Nissa... Kelas darjah 5 yg Nissa ajar English tu akan buat persembahan Choral Speaking, rugilah kalau Nissa xdapat tgk persembahan mereka...



Apapun, hari ni memang seronok sangat!!! Sebabnya dh lama Nissa x ke pantai... Xdelah jauh mana pn dalam 45 minit perjalanan dari rumah je utk sampai ke Tanjung Bidara tu... Ayah cakap, lepas ni bila ayah dh x sibuk dgn aktiviti di kolej, tiap-tiap hujung minggu ayah akan bawa kami sekeluarga ke sana lg...



Hari ni pn kebetulan aje pegi Tanjung Bidara sebab budak-budak Matrikulasi Melaka ada aktiviti riadah kat tepi pantai... Ayah Nissa terlibat sama, tu yg alang-alang nk ke Tanjung Bidara tu ayah bawa kami sekeluarga... Hehehe~~~



p/s : Disebabkan hujan, gambar pn xsempat nk ambik... Maklumlah, Nissa guna kamera digital yg biasa je bukan yg waterproof...




8 comments:

Fiq said...

mandi tak ajak.. huhu... kalu mandi ujan, kat umah pun boleh.. haha... jgn demam, nanti murid rindu ckgu nissa... Haha

nissa-elhumaira said...

Ala, kalo kt umah mndi ujan aje...
Tp kalo g pntai, dpt mndi ujan skali ngan mndi laut...Hohoho...

Tula,harap x ape2...Tp ni bdn dh rase pns mcm nk dmam

lieya orange M.I. said...

...tg bidara????, jauh ker dr matrik melaka??...

...laut kat tg bidara best tak??, blh mandi ker???...

miss izan said...

oho!
cikgu nisa jenjalan je eh ;)
jgn samoai demam da la.
nt rindu plak anak murid sama cikgu ;)

nissa-elhumaira said...

Dear lieya orange M.I. : Kalau x silap Nissa dalam 10 minit aje kot dr matrik melaka...

best taw mandi kt tg bidara tu...

nissa-elhumaira said...

Dear miss izan : Insya-Allah x demam kot, nissa kena kuatkan smgt sbb hari isnin nk tgk bdk2 tu wt psmbahahan choral speaking tu...

:)

Cik Rara said...

beshnye g mdi..tg bidara kt mne ek nissa?

nissa-elhumaira said...

Tg. Bidara tu kt melaka aje..

:)