About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Friday, July 31, 2009

Award, Award dan Award Lagi!!!

Mood : Terlebih Rajin Pulak...



Hari ni kan, followers Nissa genap 200 orang... Xsangka pulak, ada orang yg sudi nk follow blog Nissa yg ntah apa-apa ni... Hehehe...



Disebabkan terlebih rajin, Nissa pn buatlah satu award lagi utk semua followers Nissa... Kali ni temanya Disney Princesses pulak... Aduyai~~~ Bila dh siap award ni baru teringat yg bukannya semua followers Nissa ni kaum Hawa , ada jugak kaum Adam... Jadi, bagi kaum Adam, jangan segan jangan malu ye utk tempek award ni kat blog anda... Xpe, utk award yg lain pulak nanti Nissa buat tema Disney Prince (Eh, macam xpernah dengar je...)



Amaran : Award kali ni tampak terlebih gedik daripada biasa!!!



Ok, to all my lovely followers keep supporting me ya... Nantikan lebih banyak award lagi drpd Nissa nanti... Eceh, macam iklan mega sales la pulak...





p/s : Jenuhlah Nissa nk memerah otak mencari idea utk decorate award kalau setiap yg ke-100 kena buat award pulak...





6 comments:

The JedDy™ said...

bole di ambil ka ini?
hahahaha

nissa-elhumaira said...

Silakan ambik award ni ye The JedDy

:)

The JedDy™ said...

oyeah,, mekasey cik nissa yg chumel ;)

nissa-elhumaira said...

same kacih...

:)

olin said...

utk followers kan? dah follow dah, amek je k. hehe.. budak jengka ye? bagus2.. blajor leklok ye~


P/S : semangat uitm laim macam sket pagi nih.. hehe

lalala... malu saya~

nissa-elhumaira said...

yela olin,mestila kena semangat...tempat nk tuntut ilmu tu...

kih kih kih...