About Me

My photo
♥Nissa ♥Sweet 24 ♥There is only one happiness in life, to love and be loved♥

Monday, July 6, 2009

Hari Ini???

Mood : Monday Blues???

Hari ni hari Isnin dan setiap hari Isnin mesti ada perhimpunan rasmi kat sekolah... Xkiralah sama ada sekolah rendah atau sekolah menengah... Kat sekolah td ada perasmian Bulan Membaca dan yg paling best, budak-budak kelas darjah 5 yg Nissa ajar English buat persembahan Choral Speaking... Walaupun ada sedikit kesilapan mereka semasa persembahan tersebut, Nissa tetap bangga dgn mereka...



Oh ye, hari ni kat sekolah jugak Nissa dapat belajar macam mana nk laminate kertas... Yelah, sebelum ni xpernah pn tahu... Yg Nissa tahu cuma bawak kertas yg nk di'laminate' tu ke kedai dan sediakan duit aje... Tp bila dh tahu macam mana nk laminate kertas ni, rasa macam
best la pulak...



Tp hari ni Nissa lewat sampai rumah... Sebabnya td pegi ke pejabat KWSP Melaka di MiTC sebab Nissa perlu buat dan ada no ahli KWSP tu... Hehehe... Ok, ok... Sekarang ni Nissa nk berehat...

Maklumlah sejak mula jd cikgu sandaran ni, Nissa selalu aje kepenatan...



p/s : Inilah agaknya lumrah kehidupan di alam pekerjaan nanti...




4 comments:

lieya orange M.I. said...

...mesti bangga kan kalo ada cikgu2 lain puji budak kelas yg nisa ajar...
...cam best pulak jd cikgu ni...

nissa-elhumaira said...

eh,mstila bangga...
baru aje masuk skola tu sminggu tp smpat aje wt choral speaking ngan budak2 tu...

ni pn kalo ada jodoh ngan skola tu lg, closing ceremony pn kena buat choral speaking jugak...

:)

Jo Qusary said...

Cikgu Nissa dah pandai laminate kertas ye... boleh la aku mintak cikgu nissa laminate sijil2 aku, takyah aku gi kedai pandang muka atuk cina takde gigi tu lagi... baik pandang muka cikgu nissa yg comel cam blog die jugak hehehe....

nissa-elhumaira said...

Hohoho... Boleh2, meh sini nissa lamniatekn sume sijil2 jo qusary...

best ape main laminate kertas tu...sampai nissa terlupa yg nissa ada kelas waktu tu tau...

:P