Wednesday, July 13, 2011

MFS GIveaway

Hai, hari ni Nissa update lg blog pasal GA kat Mid Fashion Shop...
Nissa lambat dapat tahu pasal GA ni tp nk cuba nasib jugak, join jelah kan...

id follower: 
✿♥nissa-elhumaira♥✿ [Maknanya dh follow blog la ni...]
id fb: Nissa' Elhumaira Akmal [Yg ni pulak dh 'like' Midfashion Shop FB]





*tarikh telah bertukar disbbkn ada yg kata terlalu lame...kebetulan 13julai tu birthday owner...peace ;P

بسم الله الرحمن الرحيم


>dibuka kpd mereka yg ade blog< [SIAP]

ok...mcm org lain gak,mesti lah ade syarat2 nye...senang jer..

~) "like" page MFS di sini : Midfashion Shop [SIAP]
~) follow blog ni...klau x nak pun,xpe..tiada paksaan... [SIAP]
~) letakkn link blog ni dlm bloglist anda (link blog tau...bukan link en3 ni) [SIAP]
~) dah?ok..buatkn simple review en3 mengenai blog ni (STICKY POST UNTILL 13/7/2011).. [SIAP]


dlm en3 mesti :
*tepekkan banner atas ni di bahagian atas en3 anda n linkkn trus ke en3 ni* [SIAP]
*selitkan satu pantun (x kisah 2 atau 4 rangkap pantun) di permulaan atau pengakhiran en3 anda ~ yg ni x wajib...nak letak atau x..* [SIAP]
~) korg bebel lah ikut suka n en3 hendaklah tidak terlalu pjg.. [SIAP]
~) tag sekurang2nya 2 rakan anda n pastikan mereka tahu yg mereka ditag... [SIAP]
~) dah selesai?ok...tinggalkn link en3 anda di ruangan komen di bawah.. [SIAP]


Meh, terimalah pantun tak berirama dari Nissa khas utk GA ni ye...




Berlari-lari ke Tanjung Bidara,
Tertinggal feri naiklah perahu,
Tuah ayam nampak di kakinya,
Tuah Nissa siapa yang tahu...

Cuti-cuti sem join giveaway,
Update blog setahun sekali,
Hajat hati nk join MFS giveaway,
Mudah-mudahan ada rezeki yang menanti...


Tarikh GA telah dipendekkan,
Sempena birthday tuan empunya,
Selamat ulang tahun diucapkan,
Moga dimurahkan rezeki anda dan juga saya...



Hahaha, Nissa tergelak sendiri bila baca pantun tu... Boleh pulak ada idea spontan nk buat pantun macam tu... Takpelah, lawak pun lawak lah bedal aje... :P




p/s:  Hadiah GA tu mmg menarik kot, rugi kalau tak join sama... Kalau tak nak join pon takpe, boleh cuci mata kat Mid Fashion Shop ye :)


Sis Echa
Sis Azmira



2 comments:

midfashionshop said...

thanks coz join GA...gud luck k!!! ;)

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

Thanks sbb dh review :)